Gloeilampen bundel Classic E27

€ 49,50
Verzenden
241sinds 4 mei. '21, 16:03
Deel via
of

Beschrijving

Een klassieke bundel kooldraadlampen bestaand uit de Kooldraadlamp Globe XL Gold Ø125mm, Gloeilamp Edison Ø64mm, Gloeilamp Edison Gold Ø58mm. Deze drie lichtbronnen zijn ware kunstwerken en zorgen voor een rustieke en warme uitstraling. Erg goed te combineren met een van onze fittingen en onze strijkijzersnoeren.

Echt handgemaakt

Het glas van de gloeilampen wordt met de hand gemaakt. Dit kan ervoor zorgen dat de gloeilampen wat oneffenheden of vlekjes bevatten. Eventuele oneffenheden dragen naar onze mening echter juist bij aan de authenticiteit van de lamp en zorgen voor extra sfeer. In het geval van oneffenheden in het glas, kunnen wij hier helaas geen garantie op bieden.

Dimbaar

De opvallende lijnenstructuur maakt deze gloeilampen uniek. De filamenten in de gloeilampen zijn dimbaar, waardoor u zelf de sfeer kunt bepalen die de lampen verspreiden.

Levensduur

De gloeilampen hebben een levensduur van minimaal 3000 branduren. Deze levensduur is echter een schatting en verschilt in werkelijkheid per lamp. Om die reden kunnen wij geen garantie bieden op de levensduur van de lampen.

Let op: de lichtsterkte van onze lichtbronnen wordt weergegeven door het aantal lumen. De wattage geeft het energieverbruik weer.Zoekertjesnummer: a74114076
Populaire zoektermen