Gloeilamp Edison Gold Ø58mm E27 40W

€ 12,49
Verzenden
70sinds 4 mei. '21, 16:03
Deel via
of

Beschrijving

De Gloeilamp Edison Gold heeft een krachtige vintage uitstraling. De gloeidraden binnenin de lamp zijn duidelijk zichtbaar en komen over als een waar kunstwerk. De het goudkleurige glas van deze kooldraadlamp zorgt ervoor dat hij net dat beetje extra sfeer geeft.

Echt handgemaakt

Het glas van de gloeilampen wordt met de hand gemaakt. Dit kan ervoor zorgen dat de gloeilampen wat oneffenheden of vlekjes bevatten. Eventuele oneffenheden dragen naar onze mening echter juist bij aan de authenticiteit van de lamp en zorgen voor extra sfeer. In het geval van oneffenheden in het glas, kunnen wij hier helaas geen garantie op bieden.

Dimbaar

De opvallende lijnenstructuur maakt deze gloeilamp uniek. De filamenten in de gloeilamp zijn dimbaar, waardoor u zelf de sfeer kunt bepalen die de lamp verspreidt.

Levensduur

De gloeilamp heeft een levensduur van 2000 branduren. Deze levensduur is echter een schatting en verschilt in werkelijkheid per lamp. Om die reden kunnen wij geen garantie bieden op de levensduur van de lamp.

Let op: de lichtsterkte van onze lichtbronnen wordt weergegeven door het aantal lumen. De wattage geeft het energieverbruik weer.Zoekertjesnummer: a74113981
Overige advertenties van Goodstore Netherlands B.V.
Meer van Goodstore Netherlands B.V.
Bekijk alle
Populaire zoektermen