Vissen vangen - spel van Hema

€ 9,95
Verzenden
Verzenden voor € 8,50
690sinds 12 mar. '22, 15:23
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt

Beschrijving


Merk: Hema
Materiaal: Karton, hout
Periode: Jaren 70-80
Herkomst: NL
Conditie: Goed
Gebruikerssporen: Weinig
Detail: Houten hengel met magneetje. De visjes (genummerd van 1 t/m 8) zijn van karton met een nietje.Foto’s zijn onderdeel van de omschrijving en kunnen vergroot bekeken worden voor details
Art.nr.: 0112/26 
Trefwoord: vintage / brocante / tweedehands / retro / antiek / hema / hengel / vissen / bordspel / oud speelgoed

De producten van Het Tafereel zijn met veel zorg uitgezocht en vaak door de charme van vroeger niet vervangbaar. Alle producten in de webshop zijn gecontroleerd, schoongemaakt en onderzocht op hun historie (als er daarover iets te vinden was), dus geen kapotte dingen of verborgen gebreken. Logischerwijs kunnen er op sommige producten wel gebruikerssporen zitten, het zijn tenslotte veelal vintage artikelen.

Zoek je dus naar een bepaald stuk om je verzameling mee aan te vullen of ben je op zoek naar dat ene gebruiksvoorwerp uit grootmoeders tijd? We speuren altijd naar speciale spullen die een tweede leven waard zijn. Veel duurzame merken uit diverse perioden, van glas tot speelgoed en van boeken tot servies. Geen lopende band werk maar degelijke, goed gemaakte spullen van prettige materialen zoals porselein, metaal, massief hout en aardewerk die jaren mee gaan en steeds unieker worden.

Snelle levering, lage verzendkosten en gratis retourneren:
Zoekertjesnummer: a94377136