gloednieuwe mat blauw Zhenhua Dax OT A of B-Klasse Superdeal

€ 1.450,00
Ophalen of Verzenden
4071sinds 16 okt. '23, 16:42
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
Bouwjaar2023
Cilinderinhoud50
Kilometerstand0
Aantal versnellingen4

Beschrijving

Ontdek de gloednieuwe mat blauwe Zhenhua Dx OT in A- of B-klasse en profiteer van onze geweldige Superdeal!

Deze schitterende Zhenhua Dx schakelbrommer is uitgevoerd in de bordeaux OT-versie. Hij is verkrijgbaar in zowel A- als B-klasse, en er is ook een NT-versie beschikbaar.
Met de A-klasse bereikt u een snelheid van 25 km/uur zonder rijbewijs, terwijl de B-klasse u een snelheid van 45 km/uur biedt met rijbewijs!

De Zhenhua Dx is een 4-takt OT schakelbrommer met Euro 5-norm en injectie. Daarnaast is hij voorzien van handige functies zoals een veiligheidssysteem op de steunpoot, een elektrische starter (kan ook handmatig gestart worden), een stuurslot, 2 sleutels en een setje spiegels.
Bij aankoop wordt de Zhenhua Dx geleverd met alle benodigde Europese documenten, waaronder het gelijkvormigheidsattest, het roze formulier en een instructieboekje.

Naast mat blauw is de Zhenhua Dx ook verkrijgbaar in vele andere kleuren. Voor een volledig overzicht van al onze modellen kunt u terecht op onze website.
Onze brommers en scooters zijn al ingeklaard en pré-geregistreerd. U hoeft alleen nog naar uw verzekeringskantoor te gaan en de nummerplaat wordt naar u opgestuurd.

Voor meer informatie, foto's en bestellingen nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op www.goedkopebrommers.be.
  • *Wij leveren in heel België!

Alle brommers worden geleverd met 2 JAAR garantie.
Als u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via info@goedkopebrommers.be. We staan altijd klaar om u te helpen.
Zoekertjesnummer: m2034482717