Kärcher stoomreiniger SC 1 EasyFix - Inclusief

€ 49,99
Verzenden
902sinds 15 mar. '24, 11:00
Deel via
of

Beschrijving

De compacte Kärcher 2-in-1 stoommop SC 1 EasyFix (met vloerreinigingsset) kan overal in het huishouden worden gebruikt en reinigt volledig zonder chemische producten. Bij grondige reiniging met de Kärcher stoomreiniger wordt 99,99% van alle huishoudelijke bacteriën van harde oppervlakken in huis verwijderd.

Dankzij het compacte formaat is de handstomer ideaal voor tussendoor snel en grondig reinigen. Daarna kan het apparaat op de plaats van gebruik weer worden opgeborgen zonder veel plaats in te nemen. Kranen, tegels, kookplaten, afzuigkappen en de kleinste kieren en hoekjes: met krachtige stoom en het uitgebreide assortiment accessoires maakt u alles grondig schoon. Met de vloerreinigingsset EasyFix maakt u de praktische handstomer in een handomdraai geschikt voor het reinigen van vloeren. Hardnekkige vervuiling en vetafzettingen verwijdert u moeiteloos.

De Kärcher SC1 Easyfix is uitgevoerd met kinderbeveiliging, een veiligheidsventiel, geïntegreerde vultrechter. Bij het product wordt een handsproeier, puntstraal, krachtsproeier, ronde borstel (klein), maatbeker, microvezel overtrek voor de handsproeier en een vloer-reinigingsset (Easyfix + verlengbuis tube (2 x 0,5 m) meegeleverd.

 

Kenmerken en voordelen

Krachtige stoomdruk van 3,0 bar: verwijdert gemakkelijk alle soorten vuil, zelfs op lastig bereikbare plekken.

Klein, handzaam en eenvoudig op te bergen: het apparaat kan zo worden opgeborgen dat het altijd bij de hand is.

Kinderbeveiliging op de machine: een vergrendelsysteem voorkomt ongewenst gebruik door kinderen.

Multifunctionele toebehoren: verschillende oppervlakken efficiënt reinigen met vloermond, handsproeier, ronde borstel, enzovoort.

Vloerreinigingsdoek en overtrek van hoogwaardige microvezel voor de handsproeier: voor grondig schone resultaten en een betere verwijdering en opname van het vuil.Zoekertjesnummer: a137699861