robotstofzuiger

€ 80,00
Ophalen
1330sinds 15 apr. '24, 17:16
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt

Beschrijving

IRobot Roomba 69x  ( Mpodel 697) robotstofzuiger  Nieuw in aankoop 219€ iRobot® Roomba® 697- Blijf dagelijkse vuil en stof de baas
De Roomba® 697 biedt geweldige mogelijkheden om jouw huis slimmer schoon te maken. De Roomba® 697 leert van jouw schoonmaakroutines en kan persoonlijke aanbevelingen geven om dagelijks vuil, stof en afval op te zuigen, zodat je je vloeren moeiteloos schoon houdt.

3-staps schoonmaaksysteem
Stof en vuil kunnen zich niet verbergen voor deze 3-staps schoonmaaksysteem. Twee (anti-klit) rubberen borstels geschikt voor meerdere oppervlakken, een speciaal ontworpen zijborsteltje voor randen en hoeken en een krachtige zuigwerking om op jouw harde vloeren en tapijten aan te pakken, van kleine deeltjes tot groter afval.

Schoonmaken volgens uw schema
Leert van jouw schoonmaakgewoonten en stelt schema's voor die aan jouw wensen voldoen. Je krijgt ook aanbevelingen voor activiteiten in jouw voordeel en waaraan je misschien niet eens denkt, zoals extra schoonmaken tijdens perioden waarin allergieën de kop opsteken... en meer.

Werkt met jouw spraakassistent
De Roomba® 697 is compatibel met Google Assistent, Siri en Alexa en maakt je huis schoon wanneer jij het zegt.
  • Werkt met apparaten die geschikt zijn voor Google Home en Alexa. Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com of gelieerde bedrijven. Google is een handelsmerk van Google LLC

Twee borstels voor alle vloertypen
De borstels voor alle vloertypen werken samen om stof, vuil en groter afval op te nemen en jouw vloeren grondig schoon te maken. De eerste borstel maakt stof, vuil en haren los van vloeren en tapijten en trekt deze naar binnen. De tweede borstel versnelt het afval in het zuigkanaal.

Adaptieve navigatie
Dankzij de uitgebreide reeks geavanceerde sensoren kan de 600-serie onder en rond meubilair en langs randen navigeren. De afgronddetectie voorkomt dat de robot van trappen valt. Na de schoonmaaktaak keert hij automatisch terug naar het laadstation.

Detecteert en elimineert vuil
DirtDetect™ sensoren waarschuwen jouw robot over vuilere gebieden van jouw huis, zoals plekken waar veel gelopen wordt, zodat hier grondiger wordt schoongemaakt.

Is meteen thuis in jouw woning
De zelfinstellende schoonmaakkop past zijn hoogte aan om zowel tapijten als harde vloeren effectief schoon te maken.

We vinden óók het verborgen stof
Het borsteltje voor randen en hoeken staat onder een hoek van 27 graden en is speciaal ontworpen om vuil uit randen en hoeken in het schoonmaakpad te vegen, zodat het kan worden opgezogen.

Betrouwbaarheid ondersteund door service, dat is de belofte van iRobot
We maken robots die lang meegaan, ontworpen zijn voor jou en gebouwd op betrouwbaarheid. Met een klantenservice die altijd voor je klaarstaat. Wanneer je ook hulp nodig hebt, zijn onze deskundige klantenservice-medewerkers telefonisch of per e-mail beschikbaar om jouw robot snel weer aan de schoonmaak te helpen.

Jouw privacy is belangrijk voor ons
We doen alles om aan de hoogste eisen voor privacybescherming te voldoen, zodat jouw gegevens beschermd zijn en van jou blijven en alleen worden gebruikt om jouw ervaring en de prestaties van jouw robot te verbeteren.
De Roomba® 697 wordt standaard meegeleverd met:

  • Roomba® 697 Robot
  • 1 Home Base® laadstation
  • 1 Netsnoer
  • Handleiding

iRobot
iRobot® biedt ruim 30 jaar expertise en innovatie op het gebied van robotica en heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen huishoudrobots verkocht. Of je nu kiest voor een Roomba®, Braava of beide robots, jouw vloeren krijgen de speciale zorg die ze nodig hebben.
Zoekertjesnummer: m2104566473
Overige advertenties van ThomasEveraert
Meer van ThomasEveraert