Kibani Keukentrapje Basic - 2 Treden - Huishoudtrap -

€ 27,99
10sinds 23 apr. '24, 11:56
Deel via
of

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een stijlvolle en veilig keukentrap? Dan is de Kibani keukentrap precies wat jij zoekt. Door het gemakkelijke gebruik van de keukentrap biedt deze de perfecte oplossing voor elke keuken. Met deze stabiele keukentrap kun je met veiligheid en vertrouwen je bovenkasten en bovengelegen opslagruimtes bereiken. Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare, veilige en stijlvolle keukentrap dan is Kibani de perfecte keuze!

De keukentrap van Kibani is extra veilig omdat deze uitgerust is met een stevige handgreep en antislip pootjes. De keukentrap voorkomt dat je uitglijdt en bied extra stabiliteit bij gebruik. De trap is ook stevig en stabiel, hij is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen schokken en schade.

De keukentrap is inklapbaar met 2 zwarte treden. De bovenste treden heeft een hoogte van 47 cm. De trap is inklapbaar en heeft een gewicht van 3.8kg. De keukentrap is voorzien van anti-slip poten en antislipbekleding op de treden. Het maximale draagvermogen van de keukentrap is 150kg.

Productspecificaties:
Gewicht: 3.8kg
Aantal treden: 2
Hoogte van hoogste trede: 47 cm
Maximaal draagvermogen: 150 kg
Kleur: zwart
Inklapbaar: jaZoekertjesnummer: a138439728