Ragdoll kitten Blue Bicolor uit super lijnen, super lief !!

Op aanvraag
182627sinds 31 mar. '24, 11:38
Deel via
of

Kenmerken

Erkenningsnummer HK20706235
GeslachtKater
Leeftijd0 tot 2 jaar
EigenschappenMet stamboom, Gechipt, Ontwormd, Ingeënt

Beschrijving

Deze lieverd  , is een uitzonderlijk lieveen mooie ragdoll kater , met daarboven een heerlijke persoonlijkheid , altijd klaar om lekker te spelen , maar ook al heerlijk ronkend en genietend op onze schoot als we tv kijken !!!


Hij zal gegarandeerd veel liefde en plezier in huis brengen, hij is sociaal in ons gezin opgegroeid , gewend aan huiselijke geluiden ,kortom " buiten dat hij apart mooi is  , is hij ook buitengewoon lief een aanhankelijk, en geniet ook van alle aandacht en gaat heerlijk gaan ronken als je met hem bezig bent.


Deze lieverd is geboren op 8 /02/2024 , en zal zodra hij compleet gevaccineerd is , meermaals ontwormd is  , gechipt en met Europees paspoort , 2 jaar schriftelijke garantie, naar een nieuw gezinnetje mogen gaan.


Beide ouders zijn getest en vrij van genetisch overdraagbare ziektes . ( zie ook 3 foto's van mama en 3 foto’s van papa achteraan ) dan zie je de kwaliteit en type die we in onze home cattery hebben


Wij zoeken enkel één 5* all inclusive resort , omringt door een liefdevol gezin , om te knuffelen en een gouden mandje voor het leven te geven !!


Bij interesse van harte welkom om ons te bezoeken en kennis te maken .


Ik ben niet altijd online , maar telefonisch kan je mij altijd bereiken via mijn nummer 0032 (0) 468 335 937 ( ook WattsApp nummer )
Om al een glimp van onze cattery te krijgen kan je ook altijd eens op ons Facebook kijken , waar we vele foto’s en video’s plaatsen .


Je vind ons terug onder My Epic Ragdoll of T Mario Lode


HK20706235
Zoekertjesnummer: m2098894551