Massage an thuis

€ 60,00
34348sinds 7 jan. '24, 18:49
Deel via
of

Kenmerken

TypeOntspanningsmassage, Sportmassage, Overige massages

Beschrijving

Hallo,

Ik ben een jonge professionele fysiotherapeut-masseur.. ik ben 28 jaar oud. Ik bied je een massage aan huis (waar dan ook in België) of bij mij thuis in een warme, zorgzame en respectvolle omgeving (zachte verlichting, aromatherapie, chill-out muziek).


Ik ben opgeleid in ontspannende massages Californisch, pijnstillend en sportief.
Mijn massages zijn gebaseerd op een raamwerk van vertrouwen en wederzijds respect, waardoor je de verbinding kunt verbreken van de buitenwereld en vergeet uw dagelijkse stress en problemen. Ik zal soms subtiel zijn, soms stevig, vaak omhullend en altijd zorgzaam.De massagesessie omvat een volledige lichaamsmassage (afgezien van de intieme delen), hoofdhuid, gezicht, voeten en handen.

Ik hecht bijzonder veel belang aan het bieden van een persoonlijke service. Ik ben me ervan bewust dat iedereen verschillende behoeften heeft. Daarom is het belangrijk de tijd te nemen om uw behoeften te begrijpen en aan uw verwachtingen te voldoen. Ik werk uitsluitend op afspraak, waardoor ik een vrij ruime flexibiliteit heb qua werkuren.

Houd er rekening mee dat er een verhoging kan worden toegepast voor reizen buiten Brussel en/of voor afspraken na 22.00 uur.

Voor verdere informatie of reserveringsaanvragen, doe dat niet aarzel niet om contact met mij op te nemen per telefoon of what's app op 0493445306
Zoekertjesnummer: m2066684374