DrPhone S05 Tablet / Laptop Beschermhoes - Cover tot 10 inch

€ 24,95
Verzenden
290sinds 6 feb. '24, 14:11
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

DrPhone S05 Tablet / Laptop Beschermhoes - Cover tot 11 / 12 inch – Sleeve met handvat - Grijs - Donkerblauw


Let op! Gebruik dit product niet in combinatie met een hoes om je tablet. Als je het graag wel met een hoes wilt gebruiken, dan dien je een grotere formaat te nemen (1 tot 2 inch groter).


Afmetingen van de tablethoes
:
De Externe 
afmetingen van de tablethoes: 27x20x2CM, Interne 
afmetingen: 25.49 x 18.49 x 2cm
. Onze tablethoes is geschikt voor de meeste 9.7 tot 10 inch populaire Apple, Samsung, Microsoft, Asus, Lenovo, Huawei, Motorola etc.

Maximale pasvorm modelgrootte:
 27 x 20 x 2CM .

De tablet sleeve past perfect voor o.a (Geen volledige lijst):
- 9,7" iPad Pro | 10,5" iPad Pro | 11" iPad Pro | 10,5" iPad Air
en de meeste 9-10 inch Android-tablets.


Basisbescherming:
 De binnen hoes beschermt de buitenstof en de neopreen laag tegen stofresten, krassen en spatwater. Het hoes biedt bescherming tegen stoten, schokken, vuil en krassen. Wanneer het in een rugzak of koffer wordt gedaan.

Vlotte Rits
: sterke rits bovenaan zorgt ervoor dat de laptophoes goed gesloten en soepel blijft en de inhoud perfect beschermt.

Modieus Ontwerp met handvat:
 De stevige hoes is ideaal voor op reis en in het bedrijfsleven. De DrPhone S05 personaliseert jou laptop met zijn eigen unieke stijl. Daarnaast is er een handvat erop waarbij je de hoes in je handen kan meenemen als een soort tas die je vast kan houden. Super ideaal voor onderweg.

Extra zak en soepele ritssluiting
: Extra zak aan de voorkant biedt voldoende ruimte om oortelefoons, pennen, mobiele telefoon en andere accessoires te bewaren. Ritsen aan de bovenzijde op de mouw glijden soepel en gemakkelijk toegang tot uw tablet.

Schokbestendige zachte voering
:
 De bijzonder zachte en antistatische tablethoes van de zachte voering kan schokken effectief absorberen en schade door per ongeluk stoten en krassen verminderen.

Geschikt voor de meeste 9,7 10,1 10,5 11 inch-tablets. Vanwege variaties in de maten van verschillende modellen, dus bevestig je tabletgrootte voordat je de bestelling plaatst, vermijd verkeerd kopen!

Specificaties:


Merk: DrPhone
Model: S05
Inch: 10 inch
Let op: dit is een universele case en niet bedoeld voor een specifiek model. Controleer of de afmetingen van je apparaat kloppen.  Je moet er ook op letten dat de sleeve geen case eromheen heeft als je een hoesje eromheen gebruikt.Zoekertjesnummer: a136915160