DrPhone TigraX - HMFS 3 DBI Glasvezel Antenne Magnetisch -

€ 699,95
Verzenden
120sinds 23 mei. '23, 14:17
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

BeschrijvingMINING

Panther X is een hotspot miner met ultralaag stroomverbruik en ultra-lange-afstand IoT hotspot gateway die werkt met verschillende IoT-netwerken. Als een informatieconvertor voor het LoRa-communicatieprotocol, helpt Panther X bij de communicatie tussen netwerkservers en eindknooppunten. De Panther X, met een signaalbereik van ongeveer 10-20 km, werkt op een ultralaag vermogen (5W) en kan verbinding maken met meer dan 2.000LoRaWAN-eindnodes binnen zijn bereik. Het is zeer veilig, betrouwbaar en gemakkelijk om mee te communiceren en kan worden gebruikt voor milieumonitoring, het volgen van activa, slimme landbouw en andere IoT-toepassingen met ultra-laag vermogen en groot bereik.

HELIUM PARTNER

De PantherX is compatibel met het Helium LongFi netwerk, en kan worden gebruikt als hotspot om Helium valuta (HNT) te verkrijgen. Bovendien ondersteunt dit apparaat directe bloksynchronisatie en afstandsbediening. Gebruikers kunnen het in een handomdraai instellen met behulp van de officiële Helium-applicatie. Tegelijkertijd kunnen zij geavanceerde configuraties wijzigen op het Panther X Dashboard om het apparaat efficiënter te maken.

ARCHITECTUUR

De PantherX miner zendt en ontvangt LoRa frames, moduleert/demodulateert signalen, verwerkt LoRa frames en protocol-gerelateerde taken op hoger niveau, en verzendt uiteindelijk gegevens naar de LoRaWAN server via Ethernet of WiFi.

OPLOSSING

LongFiTM Technologie Helium LongFi is een technische architectuur die LoRaWAN,(een toonaangevende draadloze technologie,) combineert met Helium blockchain. LongFi™ is geoptimaliseerd voor kilometers bereik en een lange levensduur van de batterij voor IoT-apparaten.

Proof of Coverage (PoC) Panther  
hotspot verkrijgt de HNT wanneer het apparaat verbinding maakt met het HeliumMainnet en valideert draadloze dekking geleverd door peers. Bovendien, door het gebruik van een Proof-of-Coverage (PoC) systeem, kan Panther X meer HNT verkrijgen wanneer een Panther X hotspot binnen de dekking van andere Panther X hotspots is.

De dekking is afhankelijk van de omgeving:

Open terrein: 10km of verder-
Bebouwde omgeving: 1-10km Minder HNT kunnen worden verkregen door een enkele hotspot, omdat het alleen Challenges kan uitgeven via het internet en niet kan deelnemen aan PoC.

LoRa LoRa is een revolutionaire RF-fysieke-laagmodulatietechniek die draadloze connectiviteit op lange afstand, uitstekende stroomvoorzieningsefficiëntie, extreem hoge ontvangstgevoeligheid, volledig gespreid spectrum en veilige, gecodeerde transmissie biedt. Het werkt op de vrije industriële, wetenschappelijke en medische (ISM) radiobanden met 863-870 MHz-frequentiespectrum en de gereserveerde subsets daarvan

VOORDELEN:

Aangedreven door hardware: BroadcomBCM2711 quad-core 64-bit 1,5GHz processor;
Semtech LoRa chip; 4G geheugen; 64GBTFcard;
Veilig en Betrouwbaar: Met een ingebouwde ECC-encryptiechip,
Panther beloofd een zeer veilige authenticatie en betrouwbare verbinding; Ultra-low Power: Panther X  
is gelijkwaardig aan een 5W gloeilamp, met een dagelijks verbruik van 0.12kWh en een maandelijkse kostprijs van ongeveer $0.28(of € 0.25, let op! afhankelijk van de energietarieven);

BREDER BEREIK MET DRPHONE® GLASVEZEL ANTENNE

Dankzij de verbeterde glasvezel antennes van DrPhone® biedt het de Panther X een bredere en stabielere netwerkdekking, waardoor hotspots een hogere HNT-efficiëntie krijgen. Hoe lager de DBI des te ronder de dekking wordt. Hoe hoger de DBI, des te langer en smaller de dekking wordt. DrPhone adviseert lagere DBI voor locaties met hoge gebouwen. (2 tot 5 DBI). Woon je ver weg van andere miners? Gebruik dan een hogere DBI antenne (5 tot 8). Let op! Zit je zelf boven 10-15 meter? Gebruik dan geen hogere DBI antenne. De antenne zal namelijk boven alle miners uitschieten. De DrPhone® antennes zijn waterdicht, stootbestendig, hittebestendig en sneeuw/ijs bestendig.

Antennes zorgen voor een beter bereik wanneer deze een vrije zicht hebben en buiten geplaatst worden. Wij adviseren een bliksemafleider te bestellen wanneer je besluit de antenne buiten te gebruiken. Uiteraard kun je de miner ook uitzetten als er bliksem is. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verkeerd gebruik.

Grote opslagruimte: Met een hogere snelheid en snellere respons dankzij 4GB DDR4 RAM, is de Panther X efficiënter in het verkrijgen van HNT; de ingebouwde64GB microSD kaart maakt het mogelijk om te voldoen aan de geheugenbehoefte van het snelgroeiende Helium netwerk; Gemakkelijke set-up: Eenvoudige stappen om Panther X op te zetten; Hotspot Plaatsing: Gemakkelijker beheer en configuratie van meerdere hotspots; Instant Synchronisatie: Snelle synchronisatie van blokken; Aanpassing: Achtergrondconfiguratie van gegevens om de efficiëntie van het apparaat te verbeteren.

Hardware Specificaties
Productnaam Panther X- EU LoRa
Specificaties LoRa-frequentieband 863MHz~870MHz
LoRa-kanaalplan EU868 Kanaalcapaciteit 8 kanalen
LoRa-uitgangsvermogen Maximaal 30dBm
Ontvangstgevoeligheid -141 dBm @SF12 BW 125kHz -127 dBm @SF7 BW 125 kHz -111 dBm @FSK 50 kbps
Platform CPU Quad-core Cortex-A72 (ARM v8) 64-bit SoC@1.5GHzRAM 4G DDR4 Opslag 64GB TF Card WIFI IEEE 802. 11b/g/n/ac Bluetooth 5.0 BLE Ingangsspanning DC 12V Connectoren Antenne SMA Female Ethernet RJ45 Ethernet-aansluiting
Omgevingsvereisten
Bedrijfstemperatuur 0-50

Opslagtemperatuur -40-+85

Relatieve vochtigheid 20%-90%RH, niet-condenserend
Warmteafvoer Radiatorrooster
Lampjes Elke kleur LED-lampje geeft de bedrijfsstatus van het apparaat aan. Kleur Status Geel Aangesloten op stroom, maar niet verbonden met internet. Groen Online/apparaat werkt naar behoren Blauw Bluetooth-koppelmodus om verbinding te maken met uw telefoon Wit De firmware wordt automatisch bijgewerkt, dit kan enkele minuten duren.

Inbegrepen:

- PantherX2 Miner 
- DrPhone 3DBI glasvezel antenne (Omnidirectioneel) met magnetische stand (3 meter kabel)
- Inclusief DrPhone support. 
- 2 Jaar garantie
- PantherX App


Let op! Na verbreken van de verzegeling vervalt je retour recht. Gebruikte hotspots kunnen helaas niet retour en vallen onder persoonlijke software.Zoekertjesnummer: a125202946