3d print en ontwerp service!

Zie omschrijving
Ophalen of Verzenden
2201sinds 12 mei. '24, 09:29
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Betrouwbaar , kwaliteit , snel en goedkoop uw 3D prints laten printen. Dan bent u hier aan het juiste adres bij Rpcustomprojects!

Wij hebben al veel 3D print ervaring. En verschillende opdrachten afgerond. Wij hebben al vele klanten hier blij mee kunnen maken. Zowel particulieren als zakelijk klanten.

3D PRINT

Heeft u een onderdelen nodig?
Wil je een uniek product op maat/eigen logo?
Of wil je een mooie unieke cadeautje laten printen?

MEEDENKEN
Wij denken graag met u mee en kunnen u ook een advies geven over verschillende materialen, mogelijkheden en instellingen.

BESTAND
Heeft u het stl bestand al dan kunt u het per mail doorsturen heeft u nog geen bestand? Geen enkel probleem, wij kunnen zelf ontwerpen en/of zorgen voor een 3d scan.

KWALITEIT
Wij gebruiken goed en betrouwbare filament ook hebben we meerdere kleuren op voorraad en zijn we zeker bereid om andere kleuren/materialen aan te kopen.

MATERIAAL
Wij kunnen in meerdere materialen printen zoals:

PLA-PETG-TPU-ASA- en Carbon. De meeste hiervan kunnen in meerdere kleuren. Heeft u vragen of advies nodig? voor een goede keuze met materiaal dan kunt u ons altijd bellen, appen of mailen.

TARIEVEN
De prijzen zijn afhankelijk van welk materiaal er geprint moet worden en hoe groot het object is en hoelang het ontwerpen duurt.

ZAKELIJK
Bent u als bedrijf zou opzoek naar onderdelen voor wat dan ook? Wij kunnen ook grote hoeveelheden voor u bedrijf maken.

LEVERTIJD
Ook de levertijd is vrij snel we hebben hier meerdere printers draaien. Het is zefs mogelijk om het zelfde dag klaar te krijgen ligt aan het project/vraag.

VRAGEN
Twijfelt u over uw print, wilt u meer informatie of heeft u specifieke wensen vraag dan vrijblijvend een gratis offerte aan. Dan krijgt u gelijk het scherpste aanbod.

RETOURNEREN
Het is niet mogelijk om prints die op maat gemaakt zijn te retourneren.

METAALWERK
Wij leveren ook metaal werk op maat! Frees stukken, las stukken, watersnijden, laseren of iets anders? Ook daar voor kun je bij ons terrecht! Ook voor de zelfbouwers denken we graag mee om zo een gemakkelijk mogelijk pakket te leveren waar je zelf mee aan de slag kan!

Wij hebben ervaring in verschillende sectoren zo als : auto's, caferacer , motors, design etc!

Mail: @ -> rpcustomprojects@hotmail.com
Dringend? -> WhatsApp-> 0476587803

Alvast bedankt!
Zoekertjesnummer: m2114194086