Exclusieve PHIZ 3D Scanner - Maak Smartphone een 3D-scanner

€ 150,00
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 8,00
2465sinds 7 apr. '24, 21:11
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
Merkphiz

Beschrijving

Beste mensen,
Bij deze bied ik een unieke kans aan voor alle creatieve geesten en technologie-enthousiastelingen! In het kader van een mancave-opruiming, heb ik besloten om mijn PHIZ 3D Scanner van KIRI Innovations te koop aan te bieden. Dit toestel was een vondst van een Kickstarter-project en heeft me geholpen om mijn hobby's en projecten naar een hoger niveau te tillen. Het is een toestel dat met liefde is gebruikt en nu klaar is voor een nieuwe eigenaar die er net zo veel plezier aan kan beleven als ik.
De PHIZ 3D Scanner is meer dan een gadget; het is een krachtige tool die je smartphone verandert in een professionele 3D-scanner. Perfect voor iedereen die op zoek is naar een gebruiksvriendelijke, maar toch krachtige manier om 3D-modellen te creëren. De scanner is compatibel met zowel iOS- als Android-toestellen en biedt een scala aan functies:
  • Razendsnelle scanmogelijkheden
  • Verscheidenheid aan ondersteunde bestandsformaten
  • Hoge scanaccuratesse voor een levendige recreatie van elk detail
  • Automatische kalibratie
  • Geïntegreerde lichttechnologie om de ware kleur van je object vast te leggen

De scanner komt in de originele verpakking met alle toebehoren en is in uitstekende staat. Het is een ideale toevoeging aan elke mancave of ontwerpstudio, of zelfs voor onderwijsdoeleinden.
Doe gerust een bod en bij vragen, stuur een berichtje.
Hashtags: #3DScanner, #PHIZ, #KIRIInnovations, #Kickstarter, #Technologie, #Mancave, #Gadget, #Creatief, #DesignTool, #Professioneel, #iOSCompatibel, #AndroidCompatibel, #Modelleerwonder, #3DModeling, #Innovatie, #TeKoop, #België, #Hobby, #UniekeVondst, #Opruiming
Zoekertjesnummer: m2101759593