Ons kookboek (Marie-Jose Maasen)

€ 20,00
Ophalen of Verzenden
810sinds 23 aug. '19, 23:15
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
TypeVoorgerechten en Soepen, Hoofdgerechten, Tapas, Hapjes en Dim Sum, Taart, Gebak en Desserts, Overige typen
EigenschappenGezond koken, Vegetarisch

Beschrijving

Als één kookboek de jaren heeft getrotseerd op grond van kwaliteit, eenvoud en volledigheid, dan is het 'Ons kookboek'. In 2000 vierde het zijn 73ste verjaardag met een oplage van meer dan 2.300.000 exemplaren. Wat in 1927 begon als een schriftelijke begeleiding (158 pagina's) bij de cursussen 'Koken en voeding' van de toenmalige Boerinnenbond, is uitgegroeid tot een basiswerk van bijna 1.000 pagina's. Het werd een nieuwe verzorgde uitgave die iedere lekkerbek, beginneling of kookfanaat zal bekoren.

Toch blijft ook deze nieuwe uitgave trouw aan zijn oorspronkelijke bedoeling: een basisboek te zijn, duidelijk en eenvoudig geschreven zodat iedere beginneling ermee kan leren koken en de doorwinterde kok er op kan terugvallen.

Gastronomie evolueert en past zich aan de tijd aan. 'Ons kookboek' volgt. Nieuwe producten, nieuwe tendensen en nieuwe kooktechnieken zijn opgenomen. De rubrieken (32 in totaal) werden uitgebreid en aangepast. Producten van eigen bodem kregen een belangrijke plaats, zonder de gastronomie in de rest van de wereld uit het oog te verliezen.

In dit lijvig, mooi geïllustreerd kookboek vind je een schat aan informatie, weetjes, tips en duizenden recepten voor de dagdagelijkse keuken en de gastronomische keuken. Het is dankzij een team van enthousiaste medewerkers dat 'Ons kookboek' hét kookboek geworden is dat in geen enkele keuken mag ontbreken. En het is natuurlijk ook hét boek om cadeau te doen.

1007 pagina's. Boek als nieuw. Hardcover gebonden.
ISBN 978 90 804844 2 9   Lannoo 2009  Elfde druk

Verzending met bpost vanaf 4,70 euro.
Ophaling is ook mogelijk (regio Antwerpen)
Zoekertjesnummer: m1449208466