Range Rover P38 EAS Compressor Zuigervoering Reparatie Kit

€ 37,95
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 9,95
987sinds 9 jan. '23, 20:56
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

RANGE ROVER P38 LUCHTVERING COMPRESSOR ZUIGERVOERING AFDICHTING REPARATIE KIT


Complete reparatie kit voor het repareren van de zuigerafdichting, voering en filter element van de EAS luchtvering compressor van een Range Rover P38.


SYMPTOMEN

De luchtvering van uw voertuig werkt erg langzaam, is erg luidruchtig of het voertuig komt helemaal niet omhoog.
EAS-foutmelding; "Waarschuwing tot snelheidsbeperking", lampjes knipperen op niveauhoogtesschakelaar.
Voertuig blijft in laagste stand en komt niet meer omhoog of duurt erg lang voor deze omhoog komt. Compressor blijft lang in werking met weinig reactie op de luchtvering.


OORZAAK
De kans is groot dat de zuigerafdichting en/of voering in uw voertuigen EAS-luchtcompressor is versleten en de filters verzadigd zijn waardoor de luchtopbrengst aanzienlijk wordt verminderd.


De waarschijnlijke oorzaak van de hierboven vermelde fouten en de meest voorkomende oorzaak is een versleten zuigerafdichting en/of voering in de luchtvering compressor. Dit in combinatie met verzadiging van de filters in de compressor filtereenheid resulteert in een lagere opbrengst van de compressor. Dit zorgt voor de foutmeldingen in het systeem en de vertraging van het omhoog zetten van het voertuig.


OPLOSSINGBreng onze verbeterde zuigerafdichting, voering en filterset aan en herstel uw compressor tot volledige gezondheid.


Onze complete reparatie kit bevat alles wat u nodig heeft om de compressor volledig te herstellen. De set bevat een nieuw verbeterd ontwerp zuigerafdichting geconstrueerd binnen de kleinste toleranties om de compressor output maximaal te herstellen.

Een vervangende zuigervoering om de oude beschadigde voering te vervangen.

Volledige set met nieuwe filters om alle filters te vervangen. De originele filters verzadigen snel en wat de ombrengst van de compresor sterkt beïnvloedt. Het nieuwe verbeterde filter element zal dit probleem oplossen.


MODELLEN


Range Rover Classic 1993-1996
Range Rover P38 1994–2002
Diverse Citroën en LDV-modellen


REFERENTIE

0180A-EP-02, ANR3731, ANR3731G


De reparatie kit is alleen te gebruiken voor de originele Dunlop-compressor zoals hierboven afgebeeld. Als de compressor in de levensduur van een voertuig is vervangen door een andere compressor, repareert onze set dit mogelijk niet!
Het is de moeite waard om te controleren of de compressor overeenkomt met de afbeelding.


INHOUD


1x Zuigerafdichting
1x Zuigervoering
1x Compleet filterset inclusief O-ringenZoekertjesnummer: a115437512