DrPhone DC10 Smart Dashcam 8 inch Full Touch IPS-scherm -

€ 249,95
Verzenden
2033sinds 23 mei. '23, 14:16
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

DrPhone DC10 Smart Dashcam 8 inch Full Touch IPS-scherm - 4G - Achteruitrijcamera - Android 8.1 met WiFi/GPS/Navi/ADAS/Dual Lens/1080P/180 Graden Vouwbaar


Flexibel 180° vouwbaar uiterlijk:180 graden rotatie van het scherm, op en neer vrij uitrekkende lens, instelbaar gezichtsveld voor een betere ervaring. Magneetadsorptie, eenvoudige installatie.

Android 8.1 besturingssysteem, 2+32GB intern geheugen:De quad-core 1.5Ghz high-performance processor bevat een Android 8.1 systeem, plus het ingebouwde RAM 2GB+ROM 32GB, waardoor het systeem in de dash camera soepeler en sneller werkt. Je kan daarnaast elke app downloaden via de Google Play Store.

8inch volledig scherm: Met een ultra grote scherm van 8 inch met touch IPS scherm kun je met je vingers het scherm aantikken en besturen.

Dubbele FHD 1080P videorecorder
:Dit apparaat wordt geleverd met twee groothoekcamera's en kan voor de voor- en achterkant van je voertuig. De twee HD-camera's kunnen tegelijkertijd automatisch elk vluchtig moment opnemen.

De voorcamera beschikt over de volgende kwaliteit:
- Full HD ( 1920x1080P @25fps )

De achteruit camera beschikt over de volgende kwaliteit:
-HD (1280x720p @25fps )

Let dus op dat ze beide niet dezelfde kwaliteit hebben.

Remote Monitor GPS logger tracking: Track de locatie van je auto. Je kan op afstand je auto bekijken waar je ook bent in de wereld. Bekijk foto’s of korte video beelden van je auto met de app op je smartphone zodra deze is aangesloten op internet.

4G-netwerk + tweerichtings-WIFI:Ondersteunt 4G mobiel netwerk en WIFI. Dit maakt het surfen op internet een stuk gemakkelijker terwijl je in je auto rijdt. Je hebt zo altijd en overal internet.

Let op: Sim kaart zit er niet bij. Dit moet je zelf aanschaffen.

Controleer voordat je bestelt of je lokale 4G-simkaart een van deze banden heeft:

LTE-FDD 2100(B1)/1800(B3);TDD 2600(B38)/1900(B39)/2300(B40)/2500(B41).

ADAS Plus maakt rijden veiliger:Geavanceerde rij-alarmsystemen (LDWS/FCWS/FVMA), het zijn handige alarmsystemen om je rijgedrag veiliger te houden. Bijvoorbeeld de Lane Departure Warning System (LDWS). De LDWS waarschuwt de bestuurder wanneer het voertuig naast de wegstrook rijdt in een snelheid over 50 km/h.

Auto achteruit parkeren: Wanneer de auto in de achteruitversnelling staat, schakelt deze auto-DVR automatisch over naar de achteruitrijcamera-beeldweergave.

G-Sensor: Overschrijf automatisch de vorige opnamen met nieuwe bestanden, behalve vergrendelde bestanden wanneer de geheugenkaart vol is. G-Sensor kan de huidige DVR-hercodering op kritieke momenten (zoals auto-ongelukken) blokkeren, waardoor je opnamen worden beschermd.

Navigatie: Offline en online GPS navigatie zijn beschikbaar, zoals Google Map, Waze , Sygic , Yandex, navitel als je wilt.

Bluetooth: Bluetooth handsfree en bestanden overdracht, je kan via deze dascam ook je smartphone met de auto DVR met de bluetooth koppelen.

Micro SD ondersteuning: De Dashcam heeft een micro SD kaartslot, waarbij je een micro SD erin kan voegen voor opslag. Let op : Deze is er niet bij inbegrepen ( geheugenkaart geëist reding snelheid: Class 10)

Opmerking: De installatie heeft expertise nodig. Als je niet weet hoe dit precies moet dan adviseren we je om een profesionele instalateur in te schakelen die dit kan installeren voor je. Deze Dashcam moet namelijk via de zekeringskast geinstalleerd worden. Voor meer informatie zie helemaal onder de advertentie wat er gedaan moet worden.

Kenmerken:
-
8 Inch scherm
- Flexibel 180°
- 2+32GB intern geheugen
- 4G internetten
- ADAS
- GPS-navigatie
- Autovideorecorder
- Parkeermonitor
- Bluetooth handsfree, Bluetooth-muziek
- WiFi
- Smart-apparaat met Android 8.1OS.

Specificatie
-Processor: SL8541E,1.4GHz,Quad Core A53
-OS: Android 8.1
-DDR: 2GB
-EMMC-flitser: 32 GB
-Front Camera: 1080P (Het bestand is gecomprimeerd tot 720P)
-Achteruitrijcamera: 1080P, kabellengte 6 meter
-Micro SD ondersteuning: De Dashcam heeft een micro SD kaartslot, waarbij je een micro SD erin kan voegen voor opslag. Let op : Deze is er niet bij inbegrepen ( geheugenkaart geëist reding snelheid: Class 10)
-Volledig touchscreen: 8 inch
-Video-indeling opgenomen: TS/MP4
-WIFI: Ondersteuning
-Bluetooth: Ondersteuning handsfree en muziek
-G-SENSOR: Ondersteuning|
-Spraakopname: Ondersteuning
-GPS-navigatie: GPS + Beidou
-FM-zender: Ondersteuning
-Foto's maken: ondersteuning
-Volledig scherm achteruitrijcamera beeld voor parkeren: Ondersteuning
-Videorecorder & navigatie: High definition DVR
-4G en hotspot: hotspot delen met elk nodig apparaat
-Volledig scherm & ADAS: Volledig scherm + ADAS veilig waarschuwingssysteem
-Taal: meerdere talen ondersteundLet op. De DC10 dashcam heeft geen accu of batterij en dient daarom altijd te zijn aangesloten op de voeding om ermee te kunnen filmen. Omdat meeste auto's bij een uitgeschakeld contact geen stroom leveren via de sigarettenvoeding dient de dashcam te worden aangesloten op de accu van de auto met een Continue voeding. Deze wordt meegeleverd. Deze Continue voeding voorziet de dashcam van stroom bij een uitgeschakeld contact en heeft bovendien een ingebouwde beveiliging die de stroom onderbreekt wanneer de accu dreigt leeg te lopen, iets wat met de sigarettenvoeding niet mogelijk is. Hierdoor loop je geen risico om met een lege accu te komen staan. De continu stroom dien je aan te sluiten in de zekering van je auto. Hier zijn ook handleidingen van.Zoekertjesnummer: a125202632