USB-C naar 3.5mm AUX Jack Audio Adapter Converter

€ 11,01
Verzenden
100sinds 6 apr. '23, 16:08
Deel via
of

Kenmerken

Productnummer (EAN)6010401845807
ConditieNieuw

Beschrijving

Steeds meer nieuwe apparaten zijn voorzien van een USB-C aansluiting waarbij de jack aansluiting verdwenen is. Dankzij dit kabeltje is het mogelijk om oortjes of een koptelefoon te gebruiken via de USB-C poort.
Met deze handige adapter kan u uw oordopjes of koptelefoon gewoon blijven gebruiken. Zo wordt de overgang naar de draadloze toekomst moeiteloos!
Huawei zorgt altijd voor hoogwaardige kwaliteit in de materialen die ze gebruiken, in dit geval hoogwaardig TPU wat minder gevoelig is voor slijtage. De adapter zal het geluidskwaliteit niet verminderen, zodat u altijd kan genieten van optimaal geluid.
Merk: Huawei
Kleur: Wit
Type: USB-C naar 3.5mm AUX

Heeft u een telefoon met een USB-C poort, maar niet met een 3.5 mm Jack audio aansluiting? Geen nood! Met deze handige adapter kan u uw oordopjes of koptelefoon gewoon blijven gebruiken. Zo wordt de overgang naar de draadloze toekomst moeiteloos!

StuffEnough.be

Bij ons kan u terecht voor al uw telefoon accessoires, onderdelen en een breed assortiment populaire gadgets aan voordelige prijzen.

Al onze producten worden strikt gecontroleerd op kwaliteit en zijn steeds geselecteerd van de beste leveranciers op de markt.

Bij Stuff Enough geloven we in een betere klantenservice, waarbij je op werkdagen binnen 48 uur geholpen wordt met elke vraag.

Stuff Enough
Hoornzeelstraat 55/1
3080 Tervuren België
(+32)476 57 85 56 - info@stuffenough.be

Zoekertjesnummer: a122628276