Lab-Box + Module 135 / Orange

€ 159,00
Verzenden
185023sinds 21 okt. '20, 17:23
Deel via
of

Kenmerken

TypeDoka-onderdelen
ConditieNieuw
EigenschappenDraagbaar

Beschrijving

- Retro Camera biedt alles voor de nieuwe en ervaren analoge fotograaf. Groot assortiment aan de scherpste prijzen. Belgische familiebedrijf met persoonlijke service. Webwinkel en fysieke winkel te Ieper (België). Dit product wordt gratis geleverd in België en Nederland. Eenvoudig betalen met o.a. Bancontact en Visa. -


De Lab-Box is een multi-formaat film ontwikkeltank die je toelaat om films te ontwikkelen in volledig daglicht en dit gedurende het volledige proces van het het begin tot het eind. Het is dus niet meer nodig om je films in een volledig donkere ruimte te laden op filmspiralen wat het ontwikkelen drastisch vereenvoudigd en versnelt. De Lab-Box laat je immers toe om films in daglicht op te spoelen in de tank zonder dat ze licht zien. Het ontwikkelen van je films waar je ook bent op eender welk moment wordt daardoor mogelijk.

Dankzij de verwisselbare modules en de multi-formaat filmspiraal is de tank geschikt voor het ontwikkelen van zowel 35mm als 120 film.


Deze versie bevat de standaard 135 module voor het ontwikkelen van alle 35mm films. Deze module heeft een ingebouwde filmsleuf waarin de 35mm cartridge wordt in gepositioneerd en vergrendeld. De film wordt vervolgens aan een metalen clip vastgehaakt zodat deze op de juiste wijze in de filmgeleider kan worden geschoven. Zodra de film correct gepositioneerd is, kan het deksel van de Lab-Box gesloten worden en kan het laden van de film op de spiraal gestart worden door aan de knop aan de buitenkant van de tank te draaien. Eenmaal volledig geladen, word de film gescheiden van de cartridge door middel van het geïntegreerd snijmes in de tank.


Module voor 120 film en de agitator crank zijn afzonderlijk verkrijgbaar.


Zoekertjesnummer: a68217224