Bronzen kunstbeelden Desmarets, Lothar, De Mulder Bral...

Op aanvraag
Ophalen
0134sinds 5 jul. '21, 17:01
Deel via
of

Beschrijving

Bronzen kunstbeelden van onder andere Desmarets Jan, Bral Antoine, enz... Ook nog andere namen aan betaalbare prijzen, bekijk mijn andere zoekertjes voor de details en de prijzen aub.

Ook werken uit mijn privé van Vigerlandzoon Lothar zéér gekend met zijn werken van bv kersen enz ook werken van Frank De Mulder deze bij ernstige interesse en voor mensen met kennis van dergelijke werken aub!

Ook aankoop van bronzen kunstbeelden, of overname van onder andere: Desmarets Jan, Duriez Irénée, grote werken van Claerhout Jef, Belaen Jean Pierre enz... aan eerlijke prijzen, met de nodige discretie!
Snelle afhandeling.

Verzending is mogelijk ( verzorgde )

Bekijk mijn andere zoekertjes voor details en de prijzen aub!!!
Steeds verschillende bronzen beelden voor zowel binnen als buiten te bekijken, ook van kunstenaars!!!
Kom gerust bekijken en wie weet vind u wel iets die jullie aanspreekt... behoud minstens zijn waarde!
Steeds vrijblijvend te komen bekijken tot 22 h steeds op afspraak.
Ook op Zaterdag en Zondag en feestdagen!!!
Ook ruime stock in blauwsteen zuilen/ sokkels, bronzen tuinbeelden, beelden in brons voor binnen, marmeren zuilen, naar ieders budget!!!
Ruime keuze van nieuwe bronzen beelden te bekijken in de cataloog van Bronzartes enz deze kunnen zéér snel bekomen worden, zéér veel beelden kunnen besteld worden.
Dus indien u iets zoekt hoor ik het graag.
Alle beelden van mijn zoekertjes zijn in stock, maar zoals eerder vermeld kunnen er ook andere beelden besteld worden die niet bij mijn zoekertjes staan.

Zoekertjesnummer: a76146898