Unieke, handgemaakte asbeelden, urnebeelden en assculpturen

Zie omschrijving
Ophalen of Verzenden
889148sinds 14 feb. '18, 12:19
Deel via
of

Beschrijving

Stopt U maar met zoeken: U heeft de webwinkel gevonden met de mooiste asbeelden en herinneringsartikelen van Nederland en België!

Voor elke beurs: van budget, zeer voordelig tot exclusief.

Bij Voordeelwebwinkel Urnwebshop.nl slaagt u altijd als u op zoek bent naar een passend asbeeld, urnebeeld of asscultuur ter nagedachtenis aan een dierbare. Een met liefde en zorg gemaakt kunstwerkje op holle sokkel voor een symbolische hoeveelheid as. Of een geheel hol urnebeeld, voor alle asresten of een deel van de as. Een unieke collectie handgemaakte asbeelden en asbeeldjes, vaak van Nederlandse oorsprong. Ambachtelijk gemaakt in kleine ateliers, door gepassioneerde kunstenaars.

Al onze sculpturen staan symbool voor een onverbrekelijke band. Daarnaast vormt de symboliek van het kunstwerk een mooie herinnering aan uw verbondenheid met de overledene.En alleen u weet dat er crematie-as in zit...

Alle asbeelden van Urnwebshop.nl kunnen aan de onderzijde worden afgesloten of verzegeld. En kunnen worden voorzien van een inscriptie of gravering. Voor een even persoonlijke als originele asbestemming.

Tegen gereduceerde Internet prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering.Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer n zorg minder...

Wij vragen wel 10 voor het inpakken en de verzekerde en aangetekende verzending per koerier. Maar voor bestellingen vanaf euro 150 nemen wij graag de verzendkosten voor ons rekening.

Betalen doet u via het veilige Ideal, Paypal of per bank. Of achteraf met Afterpay: eerst zien, dan betalen!

U heeft uw bestelling bij ons altijd 14 dagen op zicht. Onder volledige niet-goed-geld-terug garantie!

Urnwebshop.nl wordt door haar tevreden klanten (ruim 80.000 inmiddels) beoordeeld als een Topwinkel en Klasse Shop, met een 9,7. Hierdoor zijn we al diverse maken verkozen tot Beste Bedrijf van het Jaar!

Urnwebshop.nl
Blauwstraat 63
NL4651 GB Steenbergen
00316-38080006 (Andrew Adami)
info@urnwebshop.nl

Tot uw dienst en tot ziens!
Zoekertjesnummer: a3579493
Overige advertenties van https://www.urnwebshop.nl
Meer van https://www.urnwebshop.nl