industriële fitting ZENITH jaren 30 gerestaureerd

Op aanvraag
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 20,00
1041sinds 22 sep. '23, 08:50
Deel via
of

Beschrijving

LAMPFITTING ZT001 JAREN 30 ZENITH
Deze duurzaam hergebruikte lampfitting komt uit de jaren 30. Door zowel het porseleinen binnenwerk als het metalen omhulsel onder lage druk te stralen met glasparels zien ze er weer als nieuw uit. Ze worden door ons voorzien met prachtig 300 cm zwart textieldraad. Dit industriële erfgoed haal je voor slechts € 49,95 in jouw interieur (exclusief lichtbron). Geen idee welke lichtbron te gebruiken? Wij wel… kijk nou wat een plaatje de originele fitting gecombineerd met de Molnart LED lamp van Ikea.

DUURZAAM HERGEBRUIK
Onze hanglampen worden door ons vakkundig gerestaureerd en gereed gemaakt voor een energiezuinige lichtbron. Omdat ook onze kwaliteitseisen hoog zijn, vraagt dit om een continu creatief proces waarbij ambachtelijk maatwerk voorop staat. Met als resultaat een prachtig tijdloos eindproduct dat behouden blijft en weer een nieuw lichtleven voor zich heeft. Wij geloven in het behoud en duurzaam hergebruik van dit industrieel erfgoed, de bron van Lloyd Industrials.

DEZE FITTING BEHOORT TOT HET INDUSTRIËLE ERFGOED
Voor de inrichting van een loft in Rotterdam zijn wij op zoek gegaan naar een industriële lamp. Daarbij stuitten wij op een serie oude verwaarloosde filmspots uit de studio’s van fotograaf Paul Huf. We besloten de spots volledig uit elkaar te halen en te restaureren.

Prijs
Deze fittingen worden geleverd met 3 meter zwart textielbedrading, nieuwe ophang. Zijn volledig gerestaureerd. Wij hanteren een vaste prijs van € 49,95 per fitting.

Voor andere lampen zie: "Bekijk meer zoekertjes"

Of je nu in een loft, boerderij of moderne woning woont deze lampen zijn fraaie unieke eyecatchers voor boven de eettafel of kookeiland in de keuken. Daarbij zijn ze ook prima geschikt voor winkelverlichting, bedrijf, café of restaurant.

Naast deze prachtige industriële lampen hebben wij talloze andere lampen. Van fittingen tot grote lampen met een doorsnede van 70 cm. Atelier Lloyd Industrials is onderdeel van Studio Lloyd Industrials.

ATELIER LLOYD INDUSTRIALS
Het atelier van Lloyd Industrials is de creatieve werkplaats van Studio Lloyd Industials. Hier zetten wij onze industriële lampen uit de White Label collectie en de kleurrijke emaille EBLI lampen in elkaar. Dit is de plek waar nieuwe ideeën en ontwerpen ontstaan. Tussen onze grote collectie unieke verlichtingsarmaturen staan de werkbanken en worden onderdelen gestraald om er zo een geheel nieuw leven in te blazen. 

STUDIO LLOYD INDUSTRIALS
Studio Lloyd Industrials is een verzamelplek voor designverlichting. Op de locatie van ons voormalig atelier is een showroom ontstaan waar onze eigen prachtige collectie designlampente zien zijn. Onder het mom ‘craftmanship meets design’ is er bovendien een samenwerking ontstaan met het Nederlandse Anvia en het Italiaanse Stilnovo. Het resultaat is een showroom met de meest waanzinnige designlampen met een eigen verhaal en geschiedenis. Verlichting die gezien mag worden en net even anders is.

Studio Lloyd Industrials
Vijverhofstraat 76
3032 SN Rotterdam
info@lloydindustrials.com

Fitting, porseleinen fitting, lampfitting, hanglampje, leeslamp, bedlamp, slaapkamer, keukenlamp, hanglampen, designlampen, vintage lampen, jaren 30, jaren 40, jaren 50, jaren 60, jaren 70, keukenlamp, boerderij, werktafel, buro, stijlvol, project, interieurinrichting, inrichting, horeca inrichting, bar, hotel, cafe, boetiekhotel, interieur, horeca, ontwerp, lichtontwerp, loft, verlichting horeca, industriele inrichting, uniek, lot, bijzondere verlichting, grote set, restaurant, interieur, lichtdesign, winkelinrichting, hotel, uniek project, horeca lampen, unique lamps, industrial, industrieel
Zoekertjesnummer: m2025197498