Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Type zoekertje

Leasevorm
Prijs
Bouwjaar
Kilometerstand
Brandstof
Type hybride
Actieradius (min.)
Transmissie

Carrosserie

Cabriolet
Coupé(1)
Stadsauto
Monovolume
Berline
Break
SUV of Terreinwagen(3)
Overige carrosserie
Kleur
Bekleding
Interieur
Aantal deuren
Aantal zetels
Accu-capaciteit
Accu-laadtijd (max.)
Accu-snellaadtijd (max.)
Vermogen
Motorinhoud
Aantal cilinders
Trekgewicht (geremd) (min.)
Trekgewicht (ongeremd) (min.)
Leeggewicht (max.)
Euronorm
Conditie
Verlengde garantie
Extra Dealerservice
Sorteer op

directie wagen in Auto's

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Een directiewagen komt vaak met verschillende voordelen. Deze auto's zijn meestal goed onderhouden en hebben een zorgvuldige rijgeschiedenis, aangezien ze vaak eigendom zijn van bedrijven. Dit betekent dat ze vaak recentere modellen zijn met moderne technologieën en functies. Bovendien hebben ze vaak minder kilometers gereden dan je zou denken, wat kan leiden tot een langere levensduur.
Bij het controleren van de staat van een directiewagen is het belangrijk om naar verschillende factoren te kijken. Begin met het controleren van de onderhoudshistorie; kijk of er regelmatig onderhoud is uitgevoerd en welke werkzaamheden zijn verricht. Het is ook nuttig om de auto visueel te inspecteren op krassen, deuken en slijtage aan de binnenkant. Een proefrit kan ook veel vertellen over de rijervaring en eventuele problemen.
Directiewagens hebben doorgaans een gemiddelde kilometerstand, maar veel afhankelijk van hoe ze gebruikt zijn. Vaak liggen ze tussen de 20.000 en 50.000 kilometer, maar het is niet ongewoon dat ze meer of minder hebben gereden. Het is altijd goed om de kilometerstand in combinatie met de onderhoudshistorie te bekijken. Dit geeft een beter beeld van de staat van de auto.
Ja, directiewagens zijn meestal goed onderhouden. Bedrijven willen vaak dat hun voertuigen in topconditie blijven, aangezien deze auto's een goede indruk moeten maken. Regelmatig onderhoud en inspecties zijn de norm. Echter, net als bij elke auto is het essentieel om de onderhoudshistorie te controleren om er zeker van te zijn dat deze goed is verzorgd.
Het belangrijkste verschil tussen een directiewagen en een gewone tweedehands auto is de oorsprong en oft de auto voornamelijk gebruikt is voor zakelijke doeleinden. Directiewagens zijn vaak afkomstig van bedrijven en hebben daardoor een andere gebruiksgeschiedenis. Gewone tweedehands auto's kunnen van privé-eigenaren komen en hebben mogelijk meer variatie in gebruik en onderhoudsgeschiedenis.