Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Type zoekertje

Leasevorm
Prijs
Bouwjaar
Kilometerstand
Brandstof
Type hybride
Actieradius (min.)

Carrosserie

Cabriolet
Coupé(1)
Stadsauto
Monovolume(1)Berline(1)
Break
SUV of Terreinwagen
Overige carrosserie(1)
Kleur
Bekleding
Interieur
Aantal deuren
Aantal zetels
Accu-capaciteit
Accu-laadtijd (max.)
Accu-snellaadtijd (max.)
Vermogen
Motorinhoud
Aantal cilinders
Trekgewicht (geremd) (min.)
Trekgewicht (ongeremd) (min.)
Leeggewicht (max.)
Euronorm
Conditie
Verlengde garantie
Extra Dealerservice
Sorteer op

cools in Auto's

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Voordat je een auto koopt, is het belangrijk om goed na te denken over wat je precies wilt. Denk aan het gebruik van de auto, het soort brandstof, en de ruimte die je nodig hebt. Daarnaast is het slim om je budget in kaart te brengen, zodat je weet wat haalbaar is. Onderzoek ook de verschillende opties die er zijn, zoals tweedehands versus nieuw, en lees reviews om een beter beeld te krijgen van de auto die je op het oog hebt.
Bij het controleren van de staat van een tweedehands auto is het verstandig om op een aantal zaken te letten. Kijk of er roest of deuken zijn, controleer het interieur en de bandenspanning. Vergeet ook niet de kilometerstand te controleren. Een proefrit is cruciaal, zo merk je meteen of de auto goed rijdt. Vraag ook naar het onderhoudsboekje, dat geeft een goed overzicht van de historie van de auto.
Bij de aankoop van een auto heb je verschillende documenten nodig. Zorg ervoor dat je het kentekenbewijs, een geldig identiteitsbewijs, en eventueel het onderhoudsboekje bij de hand hebt. Als je een lening wilt afsluiten voor de aankoop, kan het ook nodig zijn om je inkomen of financiële situatie aan te tonen. Het is handig om deze documenten op voorhand te verzamelen zodat je voorbereid bent.
Een veelvoorkomende fout bij het kopen van een auto is om niet genoeg onderzoek te doen. Veel mensen laten zich leiden door emoties en kopen een auto zonder deze goed te controleren. Een andere fout is het overslaan van een proefrit; dit kan je een hoop problemen besparen. Vergeet ook niet te letten op extra kosten zoals verzekering en belastingen die bij de auto komen kijken.
Om er zeker van te zijn dat je met een betrouwbare verkoper werkt, is het verstandig om recensies of aanbevelingen van anderen te bekijken. Communiceer duidelijk met de verkoper en stel vragen over de auto en zijn geschiedenis. Een gedetailleerd onderhoudsboekje en openheid van zaken zijn goede tekenen dat de verkoper eerlijk is. Mocht je twijfels hebben, neem dan iemand mee met meer ervaring in auto-aankopen.