Four Roses Super Premium, Limited Edition, 43%, 750ml

Bieden
Ophalen of Verzenden
965sinds 5 nov. '22, 19:59
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
EigenschappenVol

Beschrijving

Four Roses Super Premium, Limited Edition, 43%, 750ml

Four Roses Super Premium Kentucky Bourbon Japanese Release!!

Deze bourbon is een van de twee Four Roses-producten die alleen in Japan worden verkocht, de andere is Four Roses Black Label. Hoewel dit misschien vreemd lijkt, is het belangrijk op te merken dat de Kirin Brewery Company uit Japan in februari 2002 het handelsmerk Four Roses van Diageo kocht.

Four Roses Super Premium is een heel ander product dan wat je in de VS kunt kopen. Hoewel het dezelfde traditionele Four Roses-recepten gebruikt, zijn de percentages anders dan wat je aantreft in een Four Roses Yellow of Four Roses Small Batch in de VS. het gerucht ging dat Super Premium verschillende recepten gebruikt, en 80% van de Bourbon moet minimaal 8 jaar zijn gerijpt, terwijl 20% 10 jaar of ouder moet zijn. De bourbon wordt uit het vat gedumpt in de Four Roses-distilleerderij in Kentucky en vervolgens naar Kirin in Japan gestuurd voor botteling en distributie.

Bovendien, hoewel dit een bourbon is die alleen voor export bestemd is, wordt hij gebotteld op 750 ml in plaats van de standaard 700 ml waar veel andere bourbons voor alleen export op worden gebotteld, waaronder Four Roses Black Label. De fles bevat het klassieke Four Roses-bloemsymbool in reliëf dat op andere bottelingen te vinden is, maar het symbool zelf is gemaakt van een licht metaal versus glas. Overigens wordt deze bourbon ook wel Four Roses "Platinum" genoemd.

Deze bourbon is alleen te vinden in Japan, een feit dat in eerste instantie verwarrend is totdat je je herinnert dat Kirin Brewery Company in 2002 Four Roses kocht. De bourbon wordt gedistilleerd en gerijpt in de Four Roses-distilleerderij in Kentucky voordat hij naar Japan wordt verscheept om te worden gebotteld. De fles is voorzien van het klassieke Four Roses-bloemsymbool in metaal.

Categorie: Bourbon
Distilleerderij: Four Roses Distillery
Bottelaar: Distilleerderij Botteling
Bottelaar serie: Small Batch Bourbon
Gebotteld: 02.10.2001
Aangegeven Leeftijd: 08 jaar oud
Alcohol: 43.0 % Vol.
Inhoud: 750 ml
Markt Japan

Vraagprijs: Bieden naar waarde aub! Limited Edition!!

Nota: het betreft hier enkel de fles, niet het glas, dit is puur ter illustratie.

Bij interesse in meerdere flessen, zie mijn andere aanbiedingen, gelieve me te contacteren.

Bekijk ook mijn andere advertenties.

Meer info: +32 484 455 730
of via mail

Geen ruil of dergelijke.
Enkel ernstige kandidaten
Zoekertjesnummer: m1906449686