Sigarendoos WiLLEMII

€ 10,00
Ophalen of Verzenden
Verzenden vanaf € 3,99
921sinds 12 mar. '24, 01:41
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
TypeTabaksdoos of Verpakking

Beschrijving

Laat u betoveren door het vintage blikken sigarendoosje van Willem II Wilde Havana sigaren - een eerbetoon aan de ambachtelijke sigarenmakers van weleer! Dit doosje heeft decennialang dienst gedaan als bewaarplaats voor een van de meest verfijnde sigaren uit Havana, en draagt nu de sporen van een rijk verleden. De lichte beschadigingen op het oppervlak en het verweerde uiterlijk geven het doosje een authentieke uitstraling, en herinneren ons aan de tijd dat sigaren roken nog een kunst was.
Of u nu een liefhebber bent van sigaren, of gewoon op zoek bent naar een unieke opbergdoos voor uw eigen spullen, het blikken sigarendoosje van Willem II Wilde Havana sigaren is een perfecte keuze. Met zijn oranje basiskleur, merklogo en stevige constructie is het een waar stukje vakmanschap, dat niet zal misstaan op uw bureau of boekenplank.
Dus waar wacht u nog op? Voeg het blikken sigarendoosje van Willem II Wilde Havana sigaren toe aan uw collectie en geniet van de charme en geschiedenis die het te bieden heeft. Dit doosje is niet zomaar een opbergdoos, het is een stukje geschiedenis dat u in handen houdt!
keyords: Blikkedoos Blik, 20 Wilde Havana Anno, 'T Meest in trek
Zoekertjesnummer: m2091580451