Max.Braun.Frankfurt a.M.Phono.Radio.Electro oude asbak 12cm

€ 15,00
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 6,65
1051sinds 10 feb. '24, 09:48
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
TypeAsbak

Beschrijving

Max.Braun.Frankfurt a.M.Phono.Radio.Electro oude asbak.

Bakelieten asbak 12 cm diameter. Geen stukjes af

Wie was Max Braun ? :In 1921 richtte Max Braun [ de ] (1890–1951), een werktuigbouwkundig ingenieur, een kleine technische werkplaats op in Frankfurt , Duitsland. [2] In 1923 begon hij met de productie van componenten voor radiotoestellen.In 1929, acht jaar nadat hij zijn winkel was begonnen, begon Max Braun met de productie van complete radiotoestellen, en zijn bedrijf werd uiteindelijk een van de toonaangevende radiofabrikanten in Duitsland. Deze ontwikkeling zette zich voort met de lancering van een van de eerste gecombineerde radio- en platenspelers , of radiogrammen, in 1932. enz....

Gelieve te bieden via de site aub.

Verzending kan enkel met bpost en enkel in België of naar Nederland ( Geen andere landen )

Verzending voor België (de opgegeven verzendingskosten kunnen verschillen en indien nodig worden deze aangepast naar de huidige prijzen van bpost op het moment van uw reactie of bod) :

naar een postpunt met volgnummer aan 5 euro extra
of naar uw adres met volgnummer aan 6,65 euro extra

opgelet ! bij verzending naar Nederland komt de verzending veel duurder uit ( 16,4 maar volgens huidige tarieven kan dit verschillen ).

Ik zorg steeds voor een zeer stevige en watervaste verpakking ( ik reken hier geen extra kosten voor ) U betaald dus enkel de werkelijke verzendingskosten geen eurocent meer.
Zoekertjesnummer: m2079372364