Buitenbar met openslaande luifel | Zelfbouwcontainer!

€ 2.399,00
2963sinds 6 mar. '24, 15:26
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Buitenbar

Demontabele Buitenbar

De buitenbar is ideaal om te gebruiken als afhaalloket, bar, verkoop kiosk maar ook om thuis te gebruiken! Deze container kan dus voor verschillende functies dienen. Ook is de bar container snel op en af te bouwen. Hierdoor hoeft u nooit meer een kraan of zwaar gereedschap te gebruiken. Ook krijgt u 1 jaar anti-roestgarantie op de container en bieden wij u de laagste prijsgarantie voor onze producten aan!

 

Voordelen van de buitenbar?

Onze demontabele buitenbar kent vele voordelen. Zo is de container gemakkelijk op en af te bouwen. Dit komt omdat de container demontabel is. De container is ook van goede kwaliteit. Doordat de container van gegalvaniseerd staal is kunt u lang genieten van uw barcontainer Ook is de container leverbaar in alle RAL classic kleuren. Hierdoor kunt u altijd een container personaliseren!

Bij Zelfbouwcontainer krijgt u ook 1 jaar anti-roest garantie op uw container. Hierdoor kunt u een lange tijd genieten van uw container. Ook is de container de goedkoopste van de Benelux wij bieden u de laagste prijsgarantie aan op de demontabele barcontainer. Ook er verschillende mogelijkheden bij onze container, zo kunt u altijd extra opties kiezen zoals een extra luifel, een raam in de container en nog veel meer opties. Ook kunt nog accessoires bestellen zoals stellingen of een lamp.

 

Waar kan ik een buitenbar voor gebruiken?

Het aanschaffen voor een bar container kan om meerdere redenen. Zo kunt u de barcontainer gebruiken voor thuis. Hierdoor kunt u een opslagruimte creëren en ook een leuke bar hebben in de tuin die gemakkelijk op en af te bouwen is. Ook wordt de barcontainer veel gebruikt in de horeca.

Hier kunt u een buitenterras voorzien van drank of eten. Door de OSB houten vloerplaat die in de container zit kunt u gemakkelijk stroom toevoeren naar u koelkast, fornuis of bier tap. De container is ook geschikt voor bij u op de sportvereniging. De container is te bestellen in uw club kleuren en zorgt voor in de zomer een extra sfeer op de vereniging. Doordat de container duurzaam is en onderhoudsvriendelijk is bent u niet elke keer bezig om de container te onderhouden. Wilt u meer zien van de bar container klik dan hier voor een video over hoe u de container kunt gebruiken!

 

Heb je interesse in een buitenbar of heb je nog vragen over het product? Neem dan contact met ons op! Bel naar 078-482603, stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag in de zoektocht naar jouw container!

Zoekertjesnummer: a137470693