serre, hobbyserre, kas tuinkas nieuw en tweedehands

Zie omschrijving
Verzenden
84983389sinds 2 sep. '19, 13:34
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw

Beschrijving

Sinds begin jaren 90 is onze firma gespecialiseerd in het vermaken van industriële tuinbouwserres naar kleinere hobbyserres. Doordat we als basis gebruik maken van herbruikbare profielen en glasplaten spreken we van "tweedehands serres". In tegenstelling met wat voorgaande doet vermoeden werken we op een slimme manier ook met nieuwe materialen. Hierdoor combineren we de uitstraling van het nieuwe met de robuustheid van het oude. Het gevolg hiervan is dat we een onevenaarbare prijs- kwaliteit verhouding bekomen met aandacht voor het milieu. Elk profiel en glasplaat die we hergebruiken vraagt geen nieuwe grondstoffen en (fossiele) energie.

Omdat het voor sommige toepassingen ook wenselijk is om de volledige serre met nieuwe materialen te maken, maar toch de sterkte en robuustheid van de industriële serres te behouden, hebben we ons nieuwe model “HBS” ontwikkeld. Hierbij staat HBS voor HoBbyserres Stappaerts. Hiermee willen we benadrukken dat dit model uniek is en exclusief door ons geproduceerd en geplaatst wordt.

Op onze website vindt u een berekeningstool waarmee u eenvoudig uw gewenste serre kan samenstellen en een richtprijs kan bekomen.
Zoekertjesnummer: a42717630
Overige advertenties van Hobbyserres Stappaerts
Meer van Hobbyserres Stappaerts