Horvitus® Grondboor voor boormachine - 8x25 cm - zwart

€ 26,99
Verzenden
5339sinds 26 mar. '24, 13:45
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
MerkHorvitus®

Beschrijving

Wil je een veelzijdige grondboor kopen tegen een scherpe prijs? Deze spiraalboor is compatibel met de meeste boormachines en bevestig je snel en simpel met de snelspanboorkop. Ideaal voor gebruik als palenboor of als bollenplanter voor bloembollen en planten in de tuin. Gratis verzending & binnen 2 werkdagen in huis.

 

Een lichte, krachtige, veelzijdige grondboor

Dankzij het lichte gewicht, een diameter van 8 centimeter en een lengte van 25 centimeter, is deze tuinboor uiterst eenvoudig te hanteren. Het werk verloopt daardoor moeiteloos, snel en comfortabel. De zwarte coating beschermt tegen roest en verhoogt daarmee de levensduur van de tuinboor.

 

Of je nu gaten wilt boren voor een parasol, palen wilt plaatsen, of verschillende (bloem)bollen en gewassen wilt planten, deze grondboor maakt als bollenpoter het werk makkelijk en snel. Bespaar tijd en moeite, bestel de tuinboor nu!

 

 

Let op: deze grondboor is niet compatibel met SDS-boorkoppen.

De voordelen van deze grondboor

Universele compatibiliteit: Past op bijna elke boormachine met een snelspanboorkop. Geen gedoe met passende adapters.Gebruiksgemak: Lichtgewicht en eenvoudig te hanteren, vermindert vermoeidheid tijdens het werk.Multifunctioneel: Ideaal voor diverse tuinwerkzaamheden zoals het plaatsen van palen of het planten van struiken en bomen en te gebruiken als palenboor, bollenplanter of tuinboor.Efficiënt boren: Maakt snel en moeiteloos gaten in de grond en bespaar tijd en energie.Duurzaam ontwerp: Voorzien van een roestwerende coating die de levensduur verlengt en onderhoud minimaliseert.Precieze werking: Ontworpen voor een gelijkmatige en stabiele boring, wat zorgt voor perfecte gaten elke keer opnieuw.

Bestel nu en ervaar zelf de efficiëntie en het gemak van dit topgereedschap in je tuin! Met zijn universele ontwerp en gebruiksgemak is deze tuinboor een onmisbaar hulpmiddel voor elke tuinliefhebber.

Zoekertjesnummer: a137904087
Overige advertenties van GoedkoopGrind
Meer van GoedkoopGrind