Universele vrijstaande bokszak 3 in 1 - groen ARMY- L170cm

€ 499,00
430sinds 4 mar. '24, 19:08
Deel via
of

Beschrijving

De universele vrijstaande bokszak 3 in 1 zorgt voor een compleet nieuwe trainingservaring. Het concept is ontworpen voor maximaal gebruik, zowel in de sportschool als thuis. Het is geweldig voor het beoefenen van verschillende vechtsporten en vechtsporten, van boksen en kickboksen tot karate of taekwon-do.

De belangrijkste functie is om hem als vrijstaande bokszak te gebruiken . Doordat het meeste gewicht onderin zit, geeft de bokszak je goede feedback na het stoten of trappen . Ook als je stoot en trap sterk is en je zet de bokspaal neer, dan kun je met één vinger hem weer rechtop zetten.

Als je het beu bent om rond de bokszak te rennen en stand-uptechnieken te oefenen, haal dan de basis uit en begin aan iets compleet nieuws. Zonder basis staat de bokszak vanzelf, zodat je hem gemakkelijk bij de hand hebt voor het oefenen van take downs , throwing of ground & pound .

Als je de klassieke zware bokszak mist , hoef je alleen maar de riemen uit te pakken, de bokszak op te hangen en kun je beginnen met oefenen. De bokszak is niet zo zwaar als de gewone maar door het gewicht aan de onderkant krijg je toch een uitstekende training.

De basis is al af fabriek gevuld, dus je hoeft hem nergens mee te vullen. Dankzij het gewicht van de basis (ongeveer 83 pond, 38 kg) is de bokszak erg stabiel. Er zit extra klittenband aan de onderkant van de bokszak en aan de binnenkant van de basis. Dit zorgt voor voldoende bevestiging van de bokszak aan de basis. Tegelijkertijd kun je met  4 geïntegreerde handvatten de basis gemakkelijk dragen en de bokszak op verschillende plaatsen gebruiken. 

Lees de behandeling en montage van de vrijstaande 3in1-bokszak in de handleiding!

De jas van de bokszak en de basis is gemaakt van een zeer duurzaam  Hitex Polyplan uit Oostenrijk. Dit materiaal is ook heel gemakkelijk te onderhouden. De vulling van de bokszak is gemaakt van meerdere lagen. Het dichtst bij de vacht is de Trocellen PE uit Italië. Hieronder staat  PUR HD uit Tsjechië  en de kern is gemaakt van  gerecycled rubberkruimel . De basis wordt aangevuld met zand. Dankzij deze materialen is de bokszak ook buiten te gebruiken. De  onderhoudsinstructies moeten echter worden opgevolgd !


Doel: De bokszak is gemaakt
voor het oefenen van stoten en trappen.
Onderhoud: De bokszak is gemaakt van duurzaam
vinyl (PVC).

Vinyl zelf is een zeer duurzaam materiaal
dat niet speciaal onderhouden hoeft te worden.
Wassen met een sopje en droog houden.
Gebruik: De tas is voornamelijk gemaakt voor
gebruik binnenshuis , maar als je de
onderstaande regels volgt , kan hij ook buitenshuis worden gebruikt:
• Laat de bokszak niet langer dan 2 uur in de regen liggen
• Als hij nat wordt, droog hem dan goed af op home
• Trek niet aan de bokszak of de basis op een ruw oppervlak

 

  • 3in1: vrijstaande bokszak, dummy en hangende zware bokszak
  • Geschikt voor in de sportschool en thuis
  • Gebruiksgemak
  • Makkelijk te wassen
  • Duurzaam materiaal
  • Hoogte ~ 5 ft 7 in, 170 cm
  • Gewicht: basis ~ 83 pond, 38 kg, zak ~ 50 pond, 23 kg
  • Materialen uit de EU
  • Geschikt voor buitengebruik (zie onderhoudsinstructies)

LET OP - kleine krasjes zijn geen defect! Ze ontstaan tijdens de productie en hebben geen invloed op de functie van de bokszak!


GRATIS verzending!

Best Fightshop.
Koop nu bij de grootste online vechtsportwinkel!
Het grootste aanbod en de scherpste prijzen.

www.Bestfightshop.nl
Zoekertjesnummer: a137443383