Puur Koperen Waterfles Bloempatroon - 1 liter

€ 24,95
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 6,95
1492sinds 9 dec. '22, 11:14
Deel via
of

Kenmerken

TypeLichaamsverzorging
ConditieNieuw

Beschrijving

Deze bijzondere handgemaakte koperen fles is gemaakt uit puur koper. Ayurveda pleit al sinds de oudheid voor de voordelen van drink water uit een koperen vat. Ayurveda stelt dat wanneer je water tussen de 12 en 18 uur opslaat in een koperen vat of fles, het de mogelijkheid heeft om de driebio-energieën die door het menselijk lichaam circuleren, de Dosha’s (Vata-lucht element, Pitta vuur element en Kapha- water element), te balanceren. Daarnaast verandert water in deze fles in natuurlijk alkalisch water, wat helpt om de pH-waarde van je lichaam in balans te houden.

Koper is een spoorelement en is betrokken bij de vorming van bindweefsel, botten en zorgt het ook voor een goede werking van het afweersysteem.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid koper voor volwassenen is vastgesteld op 0,9 mg. Dit betekent dat je ongeveer twee tot drie bekers water uit dit koperen fles kunt drinken om de vruchten ervan te plukken. Overdrijf dit niet, anders kan het schadelijk zijn voor uw welzijn.

Schoonmaken van de koperen beker en fles.

· Reinig de beker nooit in de vaatwasmachine.

· Wanneer de koperkleur aan de buitenkant minder gaat glanzen, kun je toch dat citroenschijfje en wat zout gebruiken. Hiermee kun je de fles voorzichtig poetsen. Spoel het daarna af en laat het goed drogen voor verder gebruik!

· Gebruik nooit een schuurmiddel om de binnenkant van de beker te wassen.

· Gebruik in plaats daarvan de helft van een citroen en wrijf het aan de binnenkant van de beker. Laat het een paar minuten staan en was het af met gewoon water.

· Je kan ook (zuiverings)zout met water gebruiken om de beker te wassen.

· Niet blootstellen aan direct zonlicht.

NB: Koper verkleurt in de loop der tijd t.g.v. oxidatie en kan het vlekken gaan vertonen. Dit zijn beide natuurlijke eigenschappen van koper en heeft geen negatief effect op het drinken uit deze koperen fles.

Hoe maak je koper water?

Spoel de fles met water voorgebruik. Doe minimaal 16 uur van te voren water in een koperen fles en sluit deze af. Zet het water in de middag klaar en drink het water de volgende ochtend op. Drink in een koperen beker water uit de koperen fles zodra je opstaat in de ochtend.

Het is aan te raden om het water te drinken bij kamertemperatuur. Koper water mag niet worden opgeslagen in de koelkast. De koperen beker en fles is alleen geschikt voor water ! Niet voor andere vloeistoffen of mixen met kruiden of vruchten. Het is belangrijk om flessen te gebruiken die gemaakt zijn van zuiver koper (deze bijvoorbeeld). Laat flessen liggen die gemaakt zijn van gemengde metalen. Een eenvoudige manier om onderscheid te maken tussen zuiver koper en een vervalste versie is om te weten dat koper een zeer zacht metaal is

Water infused met de kracht van koper!Zoekertjesnummer: a112454554