Twist & Shape fitnessapparaat

€ 99,00
Ophalen
840sinds 16 okt. '19, 12:11
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
SpiergroepArmen, Benen, Borst, Buik, Rug

Beschrijving

Twist & Shape fitnessapparaat.

Twist & Shape, het ideale fitnessapparaat voor het trainen van uw buik en billen!

Maak kennis met de Twist & Shape Lichaamstrainer! De nieuwe effectieve manier voor het trainen van uw buikspieren en billen. De traditionele buikspieroefeningen zijn vaak weinig effectief en oncomfortabel om uit te voeren. Denk hierbij aan de pijntjes in uw rug en nek.
Volledige lichaamstraining met 1 apparaat
Het trainen met Twist & Shape is heel simpel: stap erop, pak de hendels vast en begin met draaien. De 240 graden draaibeweging helpt om uw buikspieren te trainen, effectief en simpel. Maar ook uw billen, dijen, schouders en armen worden getraind.
Hoe werkt het trainingsapparaat?
Wanneer uw bovenlichaam naar rechts draait, draait uw onderlichaam naar links. Het is als het uitwringen van een natte handdoek. Door het draaien verbrandt u vet op uw buik en middel waardoor uw taille slanker wordt.
De ergonomische handgrepen stabiliseren uw lichaam, dus u voelt geen druk op uw knieën of gewrichten. Ideaal wanneer u daar gemakkelijk klachten ondervindt tijdens het sporten. Overbelasting wordt voorkomen en toch traint u de belangrijkste spiergroepen in uw lichaam.
De Twist en Shape heeft een gepatenteerd duaal, krachtig roteringssysteem, anti-slip spin platen en verstelbare zachte handgrepen waardoor het veilig is voor iedereen van elke leeftijd en van elk fitness niveau.
Het apparaat is voorzien van een digitaal display die de tijd aangeeft, het aantal bewegingen en zelfs het aantal verbrande calorieën registreert. Het is een complete total body workout fitness machine!
Diversiteit aan oefeningen
Het trainen met Twist & Shape is leuk en afwisselend. Een greep uit de oefeningen die u kunt doen met dit innovatieve fitnessapparaat:
360 graden Spin plate feature
Licht uw hielen op en begin met draaien. Deze oefening traint uw billen, benen en vooral de binnenkant van uw dijen. En wanneer u een squat doet, traint u tegelijkertijd alle spieren in uw onderlichaam. Ideaal voor stevigere billen en slanke benen!
Met deze oefening worden uw benen strakker en tegelijkertijd worden uw flexibiliteit én uw bloedcirculatie verbeterd.

In uitstekende staat!
Zoekertjesnummer: m1469605319