Pipe en drape verplaatsbaar gordijn systeem

Op aanvraag
Verzenden
Verzenden voor € 0,05
671sinds 13 mei. '24, 08:27
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Met Pipe en Drape systemen kun je makkelijk en snel afscheidingen bouwen, zonder gereedschap en technische kennis. Pipe & Drape is verplaatsbaar en flexibel en geschikt voor veel toepassingen zoals: coulissen, gordijnen voor een theater opstelling, kleedkamer, tijdelijke afscheiding, het akoestisch maken van een ruimte.
Er zijn verschillende systemen op de markt en zal de verschillen van deze systemen uitleggen. Alle Pipe & Drape hebben Statieven die traploos verstelbaar zijn in hoogte, Horizontale liggers traploos verstelbaar in breedte en stalen Voetplaten in verschillende afmetingen. zijn.
Het grootste verschil is de manier waarmee de gordijnen aan de horizontale ligger worden opgehangen. Wentex heeft liggers met daarop klittenband en dus geschikt voor gordijnen met klittenband. Global Truss en Eurolite liggers voor gordijnen met lussen.
Gordijnen van Wentex zijn leverbaar in een strakke of geplooide uitvoering met klittenband. Kiest u voor gordijnen met klittenband dan maakt u de keuze voor gordijnen in een strakke of geplooide gordijnen.
Kiest u voor het Global Truss / Eurolite Pipe en Drape krijgt u gordijnen met lussen, u heeft dan de mogelijkheid om het zelfde gordijn strak of geplooid op te hangen. Door de gordijnen met lussen heen en weer te schuiven op de ligger, krijgt u de gordijnen in een strakke of geplooide vorm. Gordijnen met lussen passen niet op de liggers met klittenband.

Met Pipe & Drape kun afscheidingen maken met een hoogte van 80 tot 500 cm en een breedte van 90 tot 300 cm. Door het aan elkaar koppelen kun je in de breedte eindeloos doorbouwen. Het is mogelijk om verschillende opstellingen te maken: recht, onder verschillende hoeken.
Zoekertjesnummer: m2114498731