Huur een Dynatone DPS-85 aan 45 EUR per maand

€ 45,00
Verzenden
156915sinds 21 jul. '18, 10:12
Deel via
of

Kenmerken

TypePiano
KleurZwart
ConditieNieuw
EigenschappenDigitaal

Beschrijving

Digitale kwaliteitspiano met ARHA hameractieklavier, uitstekende pianoklank en Bluetooth, geschikt voor de muziekacademie, te huur in een interessante huurkoopformule zonder kosten, rechtstreeks van invoerder. Bestel deze piano nu en geniet van onze uitzonderlijke actie:
gratis hoofdtelefoon en gratis levering in België.
Bezoek onze website voor alle info en demonstratievideo's.

Kenmerken:
Deze piano is voorzien van de nieuwe ROS V.6 PLUS klankbron met 256-stemmige polyfonie, een natuurlijk klinkende pianoklank met snaarresonantie en een realistisch demperpedaal dat u zowel half als volledig ingedrukt kan gebruiken.

De DPS-85 biedt naast de 7 prachtige pianoklanken van hoge kwaliteit ook 33 extra klanken, slagwerk, percussie en geluidseffecten. Met Piano Assist kan u uzelf begeleiden met 30 ritmes en 20 automatische pianobegeleidingen. De aanslag van de toetsen is instelbaar in 10 standen in plaats van de gebruikelijke 3 standen bij andere digitale piano's, 2-sporen/ 5 songs opnamemogelijkheid, een 2 x 20 Watt luidsprekersysteem met 4 luidsprekers, 50 demosongs, 346 muziekstukken o.m. van Beyer, Burgmüller, Czerny, Mozart,... die u kan meespelen, afspelen van muziek op USB-stick, enz. (meer specificaties onderaan)

Via de USB audio-aansluiting kan u de Dynatone DPS-85 eenvoudig aansluiten op uw computer, laptop, tablet of smartphone. Hierdoor kan u met een ruime keuze aan software meteen aan de slag. Connecteer uw smartphone of tablet draadloos via Bluetooth® en stream muziek naar uw piano of werk met app's die Bluetooth® MIDI ondersteunen.

Zoekertjesnummer: a12626494