Veel slagwerk te koop! O.a. Adams Bergerault Majestic Musser

Zie omschrijving
364616sinds 26 jun. '20, 22:45
Deel via
of

Kenmerken

SoortMelodische percussie
ConditieGebruikt

Beschrijving

Wij verkopen nieuw en gebruikt slagwerk. Inruil is ook mogelijk! Kijk ook eens bij onze andere advertenties.                                     

Buisklokken, pauken, marimba, xylofoon, vibrafoon, klokkenspel, concertbassdrum, snaredrum, gong, cymbals, barchimes, paukenkruk, stokkentas, mallets, stokkenhouder, hardware en nog veel meer!

Belangstelling? Laat het ons weten! 

Inruil van slagwerk is mogelijk. Stuur gerust foto's zodat we kunnen laten weten of we interesse hebben!

Bel of app naar 06-11607377 (ma-zon tussen 10 en 22 uur)

Op zaterdagen zijn we on tour door Nederland en België, dus kunnen we elkaar aan de route treffen of mogelijk zelfs aan huis afleveren.

Kijk ook bij onze andere advertenties met nieuw en gebruikt slagwerk!

Bij De Slagwerkplaats kun je terecht voor inkoop en verkoop van nieuw en gebruikt slagwerk. Wij verkopen o.a. Adams, Bergerault en Majestic. We zijn altijd op zoek naar gebruikt slagwerk! App of mail gerust foto’s, zodat we kunnen laten weten of we interesse hebben. Ook alleen inruil is mogelijk, dus je hoeft je niet verplicht te voelen tegelijkertijd iets te kopen. Veelal komen we het slagwerk op zaterdag bij je thuis ophalen of afleveren. Naast inkoop en verkoop van nieuw en gebruikt slagwerk kun je ook bij ons terecht voor reparatie en revisie. Tevens kunnen we de toetsen van xylofoon, marimba, klokkenspel en vibrafoon stemmen en kun je slagwerk bij ons huren. Voor paukenrevisie en toetsencheck kunnen we ook een afspraak op locatie maken, dus informeer vrijblijvend de mogelijkheden!

De Slagwerkplaats bestaat sinds 2014 en is een vof van het echtpaar Jan Slager en Hilke Dobma. Jan is slagwerker en toetsenstemmer en hij is vooral in de werkplaats en bij klanten op locatie te vinden. Hilke zit meestal op kantoor en ze doet de telefoon, mail, social media, administratie en al het andere regelwerk. We zijn van maandag t/m zondag tussen 10.00 uur en 22.00 uur telefonisch en via whatsapp bereikbaar. Je kunt ons op afspraak in Usquert bezoeken (ook ’s avonds en in het weekend).

Volg ons ook via Facebook, X en Instagram voor het actuele aanbod en ander nieuws!

De Slagwerkplaats

Jan Slager & Hilke Dobma

+31 611607377 | info@deslagwerkplaats.nl

Zoekertjesnummer: a66312847