Occasions en nieuw slagwerk te koop! - Inruil is mogelijk!

Zie omschrijving
301423sinds 3 jan. '20, 16:57
Deel via
of

Kenmerken

SoortMelodische percussie
ConditieGebruikt

Beschrijving

Wij verkopen nieuw en gebruikt slagwerk. De prijs staat vermeld bij de foto van het artikel. Inruil van slagwerk is mogelijk!             

Buisklokken, pauken, marimba, xylofoon, vibrafoon, klokkenspel, concertbassdrum, crotales, aluphone, snaredrum, gong, cymbals, barchimes, paukenkruk, stokkentas, mallets, stokkenhouder, hardware en nog veel meer!

Kijk ook eens bij onze andere advertenties met nieuw en gebruikt slagwerk!

Belangstelling? Bel of app naar De Slagwerkplaats: 06-11607377 (ma-zon tussen 10 en 22 uur)

Inruil van slagwerk is mogelijk. Stuur gerust foto's zodat we kunnen laten weten of we interesse hebben!

Op zaterdagen zijn we on tour door Nederland en Belgi, dus kunnen we elkaar aan de route treffen of mogelijk zelfs aan huis afleveren.

Bij De Slagwerkplaats kun je terecht voor inkoop en verkoop van nieuw en gebruikt slagwerk. Wij verkopen o.a. Adams, Bergerault, Majestic, Ludwig, Musser, Meinl, Paiste, LP, Gibraltar, Gretsch,Tama, Studio49, Ufip, Hardcase, Litik, Stefyline en Aluphone. We zijn altijd op zoek naar gebruikt slagwerk! App of mail gerust fotos, zodat we kunnen laten weten of we interesse hebben. Veelal kunnen we het slagwerk op zaterdag bij je thuis ophalen of afleveren. Naast inkoop en verkoop van nieuw en gebruikt slagwerk kun je ook bij ons terecht voor reparatie en revisie. Tevens kunnen we de toetsen van xylofoon, marimba, klokkenspel en vibrafoon stemmen en kun je slagwerk bij ons huren. Voor paukenrevisie, stokkenverkoop, advies en toetsencheck kunnen we ook een afspraak op locatie maken, dus bel ons gerust voor de mogelijkheden!

De Slagwerkplaats bestaat sinds 2014 en is een vof van het echtpaar Jan Slager en Hilke Dobma. Jan is slagwerker en toetsenstemmer en hij is vooral in de werkplaats en bij klanten op locatie te vinden. Hilke zit op kantoor en ze doet de telefoon, mail, social media, administratie en al het andere regelwerk. We zijn van maandag t/m zondag tussen 10.00 uur en 22.00 uur telefonisch en via whatsapp bereikbaar. Je kunt ons op afspraak in Usquert bezoeken (ook s avonds en in het weekend).

Volg ons ook via Facebook, X en Instagram voor het actuele aanbod en ander nieuws!

De Slagwerkplaats
Jan Slager & Hilke Dobma
+31 6 11607377 | info@deslagwerkplaats.nl

Zoekertjesnummer: a54731817