Gloeilamp Peer Classic Ø60mm E27 60W

€ 0,99
Verzenden
522sinds 4 mei. '21, 16:03
Deel via
of

Beschrijving

De Gloeilamp Peer Classic E27 60W is speciaal ontworpen voor decoratieve doeleinden. Deze gloeilamp, ook wel kooldraadlamp genoemd, is door zijn extra stevige glas ideaal voor in winkels, showrooms en restaurants. Deze gloeilamp is met zijn mooie, gedraaide filamenten echter ook een echte sfeermaker voor in de woon- of eetkamer.

Dimbaar

De prachtige filamenten in deze gloeilamp zorgen voor een sfeervol effect. Deze filamenten zijn dimbaar, zodat de lamp voor verschillende sferen geschikt is. De gloeilamp kan gebruikt worden in combinatie met elk type dimmer.

Levensduur

De Gloeilamp Peer Classic E27 60W heeft een levensduur van maar liefst 2000 branduren. Deze levensduur is echter een schatting en verschilt in werkelijkheid per lamp. Om die reden kunnen wij geen garantie bieden op de levensduur van de lamp.

Authentiek

Bij het maken van deze Gloeilamp Peer Classic is respectvol omgegaan met de authentieke wijze waarop de eerste filament lampen in de negentiende eeuw werden gefabriceerd. De vintage look is nagebootst met moderne middelen, met het behoud van de klassieke kwaliteiten. Deze gloeilamp is gemaakt binnen de EU.

Let op: de lichtsterkte van onze lichtbronnen wordt weergegeven door het aantal lumen. De wattage geeft het energieverbruik weer.Zoekertjesnummer: a74114284
Populaire zoektermen