Juskys Toren-keramische kachel met lcd-scherm en afstands...

€ 54,50
Verzenden
140sinds 10 mei. '24, 12:02
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Vandaag van € 75,00 nu voor slechts € 54,50!

Voor 17:00 besteld = vandaag nog gratis verzonden

Voor extra warmte in je woonkamer zorgt de hoogwaardige keramische kachel met torenontwerp. Dankzij het discrete en stijlvolle design past hij moeiteloos en ruimtebesparend in elke omgeving. Of het nu in de woonkamer, keuken of serre is, door de praktische oscillatie verspreidt de kachel de warme lucht ideaal in elke ruimte. Kies naast de gewenste temperatuur tussen 18 en 45 °C ook de verwarmingssterkte of activeer de praktische timer. Bovendien zorgt de keramische kachel met één druk op de knop voor een bijzonder gezellige sfeer. Afstandsbediening en lcd-display maken het totaalpakket compleet.

Producteigenschappen:
- Keuze tussen 18-45 °C
- Mogelijkheid tot oscillatie
- Mooi schoorsteeneffect
- Infrarood afstandsbediening
- Beveiligd met kantelbeveiliging
- Timer van 8 uur
- 2 vermogensniveaus

Geschikt voor elke omgeving: Stijlvol en elegant past de keramische kachel moeiteloos in elke woonkamer. Het slanke design in discreet zwart is zeer ruimtebesparend en onopvallend. Bovendien is de kleine verwarmingstoren tijdens het gebruik verbazingwekkend stil en daardoor onopvallend.

Comfortabele temperatuur in elke ruimte: Of het nu gaat om het koude seizoen, slecht weer of ontbrekende radiatoren, de kachel met keramische spot zorgt overal voor de gewenste temperatuur. Kies tussen 18 en 45 °C en twee verschillende leidingsniveaus. In een handomdraai heb je het aangenaam warm en gezellig.

Ontspanning voor lichaam en geest: Activeer het decoratieve schoorsteeneffect en haal het volledige potentieel uit de elektrische ventilatorkachel. De animatie simuleert een levendig open haard en zorgt zo voor een bijzonder romantische en gezellige sfeer. Een visueel effect dat bijdraagt aan ontspanning.

Uitgebreide functies: Voor een verbeterde luchtcirculatie beschikt deze energiebesparende verwarming over een zinvolle oscillatiefunctie. Daarbij draait de ventilator in een hoek van 50 graden en zorgt zo voor een bijzonder goede verdeling van de warme lucht. Bovendien heeft het apparaat een praktische timer.

Alles in één oogopslag en binnen handbereik: De bediening van de kachel werkt naar keuze via het geïntegreerde soft-touch-paneel aan de bovenkant van het product, of heel comfortabel via de afstandsbediening. Dankzij het grote en goed leesbare lcd-scherm behoud je daarbij altijd het overzicht van de gewenste temperatuur en de gekozen functies.

Veiligheid met hoofdletters: Met de keramische verwarming loop je ook op het gebied van veiligheid geen risico. Het zelfregulerende PTC-keramische element beschikt over een geïntegreerde oververhittingsbeveiliging en vermindert zo te sterke opwarming. Bovendien beschikt het apparaat over een automatische uitschakeling in geval van omvallen.

Merk: Juskys
Modelnummer: 51201
Materiaal: kunststof (ABS)
Kleur: zwart
Verwarmingsstraler: PTC keramisch verwarmingselement
Temperatuur: 18-45 °C
Timerfunctie: 8 uur
Oscillatie: 50 graden
Verwarmingsstanden: 1000/2000 watt

Afmetingen (ca.):
- Hoogte: 86 cm
- Breedte met voet: 30 cm
- Diepte met voet: 30 cm
- Kabellengte: 140 cm

Inhoud levering:
1 x keramische torenverwarming
1 x afstandsbediening
1 x handleiding

Het product wordt goed verpakt als bouwpakket voor zelfmontage via pakketdienst.


Klik nu op onderstaande link en bestel dit artikel met korting:
Zoekertjesnummer: a138843981