WileyX zonnebril - ECHO gepolariseerd (ook op sterkte)

€ 149,00
Ophalen of Verzenden
€ 8,99
3650sinds 3 nov. '20, 11:56
Deel via
of

Kenmerken

KleurZwart
TypeZonnebril
ConditieNieuw

Beschrijving

WileyX zonnebril - ECHO gepolariseerd, smaragdgroene lenzen, glanzend zwart frame.

De Wiley X Echo zonnebril is een kwalitatief en technologisch zeer hoogstaande multifunctionele zonnebril. De Wiley X Echo zonnebril is deel van de Climate Control serie en is gemaakt om de ogen van de drager te beschermen in de meest extreme omstandigheden. Zo heeft de Echo een speciaal afneembare Facial Cavity Seal, dit is een afneembaar foam kussentje wat zorgt voor een perfecte afsluiting (van de bril met het gezicht) rond de ogen. Hierdoor worden de wind en rondvliegende stofjes en steentjes tegen gehouden voor perfect zicht en belangrijker nog om droge ogen te voorkomen. De Wiley X Echo zonnebril is net als alle Wiley X zonnebrillen kogelwerend en niet te breken! Deze versie van de Wiley X Echo zonnebril is gepolariseerd, dit betekend dat er een speciaal laagje op de lenzen zit waardoor je beter zicht heb op oppervlaktes die zonlicht weerkaatsen. In feite doen alle oppervlakken dit maar dit is onwijs handig bij water, sneeuw en andere weerkaatsende oppervlakken.

Waarom een gepolariseerde bril kopen?
Gepolariseerde glazen bieden een aanzienlijk beter zicht dan niet gepolariseerde glazen. Dit komt omdat gepolariseerde glazen gereflecteerd licht filteren, waardoor alleen het directe licht te zien is. Dit is een beetje een technisch verhaal, maar het komt er uiteindelijk op neer dat het zicht rustiger en duidelijker wordt dan wanneer je een bril/zonnebril draagt zonder gepolariseerde glazen. Ook bij het vallen van de schemering levert een gepolariseerde Wiley-X zonnebril een beter en scherper beeld dan een normale zonnebril.
Andere voordelen van een gepolariseerde zonnebril zijn dat de schittering van het zonlicht op het wegdek of andere auto’s wordt weggenomen, waardoor je niet meer wordt verblind. Echter het sterkste effect van een gepolariseerde bril, kunt u zien bij wateroppervlaktes. Links ziet u een voorbeeld zonder gepolariseerd glas en rechts met gepolariseerd glas:

Specificaties:
  • Kogelwerend
  • Inclusief Facial Cavity Seal
  • Gespiegeld glas
  • Gepolariseerd
  • Op sterkte leverbaar
  • UV-A en -B beschermend
  • Inclusief Wiley X opbergdoosje

Indien u een offerte voor deze zonnebril op sterkte wenst te ontvangen kunt u ons een email sturen naar info@wileyx-shop.nl met hierin:
-het type bril + de artikelcode ( WX.... ).
-de gewenste sterkte (linker- en/of rechteroog)
-indien van toepassing de cylindersterktes (linker- en/of rechteroog)
-alle overige relevante informatie (bijvoorbeeld asstanden enz.).
-de gewenste kleur van de lenzen (indien er meerderen mogelijkheden zijn.).
Zoekertjesnummer: a68452709