Digitale LED Klok met Luidspreker - Wekker Spiegel Alarm

€ 35,96
Verzenden
90sinds 6 apr. '23, 16:23
Deel via
of

Kenmerken

Productnummer (EAN)7421318818812
ConditieNieuw

Beschrijving

Digitale klok met luidspreker kopen?
Met de multifunctionele digitale wekker ben je elke dag op tijd en uitgerust wakker en met de ingebouwde speaker kan je naar muziek luisteren bij het opstaan of slapengaan. De VITOG klok is een zeer modern interieur accessoire van deze tijd. 
De stijlvolle wekker beschikt over een dubbel alarm met snooze functie. Het LED oppervlak van de klok functioneert ook als spiegel om te zien hoe je er uit ziet in de ochtend. Van de luidspreker kan je gebruik maken met Bluetooth, de ingebouwde FM radio functie, een AUX-aansluiting of TF-kaart.
Met de 52mm diameter audio driver levert de speaker klare hoge tonen en diepe bass die perfect aan je eisen voldoet voor een draadloze luidspreker. De klok hoeft niet constant aangesloten dankzij de 1200mAh batterij die voor een gebruiksduur tot 16 uur zorgt wanneer de speaker niet gebruikt wordt.
De klok kan perfect op een bureau of nachtkastje geplaatst worden op zijn pootjes, maar heeft ook een ingebouwde telefoonhouder die je onder het LED scherm kan uittrekken. De wekker ziet er erg futuristisch uit en zal in elk modern interieur perfect passen.
De wekker is voorzien van drie verschillende helderheidfuncties zodat u zowel overdag als in de nacht moeiteloos de functies kan aflezen. De wekker sluit u eenvoudig aan voor het opladen met de meegeleverde oplaadkabel.
  • Alarm met snooze-functie
  • Drie helderheid standen
  • LED-oppervlak is een spiegel
  • 52mm audio driver
  • 1200mAh batterij
  • Gebruiksduur tot 16 uur
  • Ingebouwde telefoonhouder
Merk: VITOG
Materiaal: ABS
Functies: Draadloze Luidspreker
Alarm
Snooze
Spiegel
Helderheid afstelling: 3 standen
Tijd formaat: 12H/24H
Frequentiebereik: 60 Hz - 23 KHz
Uitgangsvermogen: 3W
Driver diameter: 52mm
Batterij: 1200mAh 18650
Bluetooth versie: 5.0
Afmetingen: 17 * 4 * 8 cm
Gewicht: 315 g
Pakket bevat: 1x Digitale klok
1x Oplaadkabel
1x Gebruikshandleiding

Met de multifunctionele digitale wekker ben je elke dag op tijd en uitgerust wakker en met de ingebouwde speaker kan je naar muziek luisteren bij het opstaan of slapengaan. De VITOG klok is een zeer modern interieur accessoire van deze tijd.

StuffEnough.be

Bij ons kan u terecht voor al uw telefoon accessoires, onderdelen en een breed assortiment populaire gadgets aan voordelige prijzen.

Al onze producten worden strikt gecontroleerd op kwaliteit en zijn steeds geselecteerd van de beste leveranciers op de markt.

Bij Stuff Enough geloven we in een betere klantenservice, waarbij je op werkdagen binnen 48 uur geholpen wordt met elke vraag.

Stuff Enough
Hoornzeelstraat 55/1
3080 Tervuren België
(+32)476 57 85 56 - info@stuffenough.be

Zoekertjesnummer: a122635682