Houten Digitale LED Klok - Wekker Alarm Snooze Helderheid

€ 31,96
Verzenden
50sinds 6 apr. '23, 16:09
Deel via
of

Kenmerken

Productnummer (EAN)6010405721701
ConditieNieuw

Beschrijving

Digitale klok kopen?
Met de multifunctionele digitale wekker ben je elke dag op tijd en uitgerust wakker. De July's Song klok is een zeer modern interieur accessoire van deze tijd bijna volledig gemaakt uit hout. De stijlvolle wekker beschikt over een alarm met snooze functie. 
De klok is kan perfect op een bureau of nachtkastje geplaatst worden, door het strakke design past deze multifunctionele wekker in iedere interieurinrichting.
De wekker is voorzien van 3 verschillende helderheidfuncties zodat u zowel overdag als in de nacht moeiteloos de functies kan aflezen. De wekker is aan te sluiten met de USB-kabel die is meegeleverd. Deze klok is beschikbaar in twee formaten; een kubus en een rechthoek.
  • Alarm met snooze-functie
  • Bijna volledig uit hout gemaakt
  • Drie helderheid standen
Merk: July's Song
Modelnummer: BB3868C
Materiaal: Hout
Functies: Alarm
Snooze
Helderheid aanpassing
Helderheid afstelling: High
Medium
Low
Afmetingen: 6.3 * 6.3 * 6.3 cm

Gewicht: 300 g
Pakket bevat: 1x Digitale klok
1x USB oplaadkabel

Met de multifunctionele digitale wekker ben je elke dag op tijd en uitgerust wakker. De July's Song klok is een zeer modern interieur accessoire van deze tijd bijna volledig gemaakt uit hout.

StuffEnough.be

Bij ons kan u terecht voor al uw telefoon accessoires, onderdelen en een breed assortiment populaire gadgets aan voordelige prijzen.

Al onze producten worden strikt gecontroleerd op kwaliteit en zijn steeds geselecteerd van de beste leveranciers op de markt.

Bij Stuff Enough geloven we in een betere klantenservice, waarbij je op werkdagen binnen 48 uur geholpen wordt met elke vraag.

Stuff Enough
Hoornzeelstraat 55/1
3080 Tervuren België
(+32)476 57 85 56 - info@stuffenough.be

Zoekertjesnummer: a122628640