Marmar plaat glanzende pvc panelen voor badkamer

€ 59,00
Ophalen of Verzenden
62213sinds 12 mar. '24, 14:19
Deel via
of

Beschrijving

Marmer Plaat Glanzend Marquina PVC Panelen voor de badkamer, toilet, keukenachterwand of andere ruimtes. Deze marmerlook wandpanelen hebben een maximale maat van 260 cm x 120 cm, en een dikte van 3 mm waardoor deze veel makkelijker te plaatsen is en flexibeler en mindergevoelig zijn dan bijv. een 4 mm plaat. Waterdicht en kan direct over bestaande tegels! De kunststof marmer bladen zijn gemaakt van PVC en zijn watervast. Wil jij een marmeren badkamer? Dat kan snel en eenvoudig met onze marmer wandpanelen geschikt voor de douche en badkamer!

Op de binnenmuren van uw huis kunt u een goedkopere oplossing vinden waar u gebruik wilt maken van marmerlook platen, zoals een keuken of een badkamer. PVC tegels kunt u op economische wijze gebruiken zonder uw muren extra te belasten.

Afhalen: direct of kan ook levering


Eenvoudig te monteren, 4-5 keer zo snel als tegels
Speciaal voor badkamers, keukens, WC’s
Op maat snijden met stanleymes, decoupeer of cirkelzaag
Bevestigen met montage kit (high tack) (2 tubes per plaat)
Stofvrij en vetvrij werken
100% Waterdicht
Geschikt voor in de keuken (achter een gaskookplaat minimaal 10 cm afstand), douchecabine (goed dichtkitten tussen de platen met een siliconenkit in gewenste kleur), badkamer, in de gang etc.
Lekbestendig
Duurzaam
Milieuvriendelijk
Hygiënischer dan keramiek en tegels
Houdt geen kalk vast
Niet te onderscheiden van echt marmer

Afmeting:

122 cm X 2,80cm Dikte 3 mm

Deze marmerlook platen zijn eenvoudig zelf te bewerken met een stanleymes, decoupeer of cirkelzaag (gebruik een zaagblad met fijne tanden en zaag op hoge toeren). Minder weergeven
Zoekertjesnummer: m2091749923