Dakpanelen met 1cm isolatie, gegarandeerd condensvrij!

€ 16,95
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 1,80
732091172sinds 2 nov. '22, 17:23
Deel via
of

Kenmerken

KleurGrijs
Totaaloppervlakte15 m² of meer
ConditieNieuw
MateriaalMetaal

Beschrijving

Je kan de stocklengtes en prijzen van dit product ook terugvinden (en bestellen) in onze webshop: https://panelen.be/products/eco10-budgetserie

Budgetserie dakpanelen met 10mm isolatiedikte, voorradig in lengtes vanaf 2.1m tot en met 8.1m (om de halve meter oplopend).
Deze panelen hebben een heel duidelijke focus: 100% condensvrij zijn, aan een zo scherp mogelijke prijs.

Waar hebben we niet op bespaard? De staaldikte, galvanisatie en lakdikte.
Deze panelen hebben de gebruikelijke parameters voor geïsoleerde panelen: 0.5mm staaldikte, 275g/m² sendzimir verzinking en 25µ silicone-polyestercoating in RAL7016 antracietgrijs.
Zo kunnen we u verzekeren dat deze panelen dezelfde levensduur hebben als onze standaard dakpanelen met 30, 60 en 100mm isolatiedikte.

Waarom zijn deze panelen dan zo goedkoop? Simpel: 

  • In plaats van 30mm isolatiedikte (de gebruikelijke minimumdikte bij de meeste fabrikanten) bieden wij panelen aan vanaf 10mm isolatiedikte. De 20mm extra isolatiedikte heeft namelijk geen extra condenswerend effect, en is dus weggesmeten geld bij niet-geïsoleerde constructies.
  • De aluminiumfolie aan binnenzijde is gewoon blank in plaats van wit (waardoor je de meerprijs voor het lakken van de folie vermijdt).
  • De panelen hebben geen ontschuiming (stukje op de kop waar de isolatie weggehaald is), hierdoor kunnen de panelen sneller gefabriceerd worden, wat de prijs sterk drukt.


Deze panelen zijn dus 100% condensvrij en zien er aan buitenzijde goed uit, maar let erop dat de binnenzijde niet esthetisch afgewerkt is (zie foto's). Voor een mooi afgewerkte binnenzijde raden we onze ROOF-panelen met staalplaat aan binnenzijde aan.

Resultaat? Een paneel met een lange levensduur, 100% condensvrij, en aan een prijs die nauwelijks duurder is dan de panelen met anticondensdoek: €16.95/m² excl. BTW (dus €20.51/m² incl. 21% BTW).
Verschil? De panelen met anticondensdoek (die wij trouwens zelf ook op stock hebben aan €15.4/m² excl. BTW) absorberen gewoon de condens, waardoor de binnenzijde (en dus de balken) nog steeds nat zullen worden. De anticondensdoek zorgt gewoon dat de condens niet naar binnen drupt, maar heeft wel genoeg ventilatie nodig zodat hij ook terug droog kan worden. Deze kunnen dus zeker gebruikt worden voor carports, afdakjes etc. (al kan je ook daar perfect de ECO10 kiezen en 100% condensvrij zijn), maar voor gesloten gebouwen is de condensdoek sterk afgeraden omdat dat product ontwikkeld is voor goed geventileerde ruimtes.

Vanaf 250m² kunnen we verdere kortingen voorzien op deze prijs, hiervoor kan je best een offerte aanvragen via info@panelen.be.

Wij kunnen ook alle toebehoren aanbieden: lichtstraten, plooiwerk, bevestigingsschroeven, afdichtingen, dakgoten,...
Dit is eenvoudig zelf te configureren op onze webshop https://panelen.be/products/eco10-budgetserie, of u kan ons mailen op info@panelen.be voor een offerte met de gewenste toebehoren.
Er is een ruime voorraad aanwezig, snelle levering/afhaling is dus zeker mogelijk.

Zoekertjesnummer: a109921784