Dakpanelen met 1cm isolatie, gegarandeerd 100% condensvrij!

€ 19,00
11372301sinds 2 nov. '22, 17:23
Deel via
of

Kenmerken

KleurGrijs
ConditieNieuw
MateriaalMetaal

Beschrijving

Budgetserie dakpanelen met 10mm isolatiedikte, verkrijgbaar in lengtes vanaf 2.1m tot en met 8.1m (om de halve meter oplopend).
Deze panelen hebben een heel duidelijke focus: 100% condensvrij zijn, aan een zo scherp mogelijke prijs.
Hoe hebben we dit doel bereikt? Simpel: in plaats van 30mm isolatiedikte (de gebruikelijke minimumdikte bij de meeste fabrikanten) bieden wij panelen aan vanaf 10mm isolatiedikte. De 20mm extra isolatiedikte heeft namelijk geen extra condenswerend effect, en is dus weggesmeten geld bij niet-geïsoleerde constructies.
Om de prijs verder te drukken, hebben we beslist om de aluminiumfolie aan binnenzijde gewoon blank te laten in plaats van deze wit te laten lakken (waardoor je de meerprijs voor het lakken van de folie vermijdt).
Tevens is beslist om deze panelen zonder ontschuiming (stukje op de kop waar de isolatie weggehaald is) te maken: hierdoor kunnen de panelen sneller gefabriceerd worden, wat ook weer de prijs drukt.

Waar hebben we niet op bespaard? De staaldikte, galvanisatie en lakdikte.
Deze panelen hebben de gebruikelijke parameters voor geïsoleerde panelen: 0.5mm staaldikte, 275g/m² sendzimir verzinking en 25µ silicone-polyestercoating in RAL7016 antracietgrijs.
Zo kunnen we u verzekeren dat deze panelen dezelfde levensduur hebben als onze standaard dakpanelen met 30, 60 en 100mm isolatiedikte.

Resultaat? Een paneel met een lange levensduur, 100% condensvrij, en aan een prijs waarvan veel van onze concurrenten hun panelen met anticondensdoek aanbieden: €19/m² excl. BTW (dus €22.99/m² incl. 21% BTW).
Verschil? De panelen met anticondensdoek (die wij zelf ook op stock hebben) absorberen gewoon de condens, waardoor de binnenzijde (en dus de balken) nog steeds nat zullen worden. De anticondensdoek zorgt gewoon dat de condens niet naar binnen drupt, maar heeft wel genoeg ventilatie nodig zodat hij ook terug droog kan worden. Deze kunnen dus zeker gebruikt worden voor carports, afdakjes etc. (al kan je ook daar perfect de ECO10 kiezen en 100% condensvrij zijn), maar voor gesloten gebouwen is de condensdoek sterk afgeraden.

Wij kunnen ook alle toebehoren aanbieden: plooiwerk, bevestigingsschroeven, afdichtingen, goten,...
Dit is eenvoudig zelf te configureren op onze webshop panelen.be, of u kan ons mailen op info@panelen.be voor een offerte met de gewenste toebehoren.
Er is een ruime voorraad aanwezig, snelle levering/afhaling is dus zeker mogelijk.
Zoekertjesnummer: a109921784