Koivoer en vijverbenodigdheden voor uw koi in onze webshop!

Zie omschrijving
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 6,95
1245231sinds 16 feb. '18, 21:50
Deel via
of

Kenmerken

TypeOverige typen
ConditieNieuw

Beschrijving

Alle vijverbenodigdheden voor uw koi in onze webshop
Ook gepassioneerd door koivissen? Dan is Goorts Visvoer uw partner in crime. Bij ons vindt u de mooiste Japanse koi, maar ook steuren en goudvissen in topgezondheid. Plus alles wat u nodig hebt om uw koi, steur of andere vijvervissen in de watten te leggen.
Doorkruis onze webshop en bestel al uw vijverbenodigdheden vanuit uw luie zetel. Bijvoorbeeld:
visvoer voor koivissen en steur
plantenfilters
vijverpompen
trommelfilters
trickle filters
eiwitafschuimers
UV-units
Tast u in het duister over de verzorging van uw koivissen of het onderhoud van uw vijver? Steek uw licht dan bij ons op: wij helpen u graag verder!

Vijverbenodigdheden in de kijker: koivoer en steurvoer
Visvoer voor uw koi of steur vindt u bij ons in alle soorten en maten.Leg uw koi in de watten met visvoer van merken zoals Aqua Bio van Joosten Luyckx en Hikari. Want die staan bekend om hun topkwaliteit. Bestel zomer- en wintervoer meteen online:
in bulkverpakking van 15 tot 25 kg
in handige emmers van 5 tot 10 liter
Vijverbenodigdheden in de kijker: plantenfilters
Bezorg uw koi kristalhelder water met een krachtige plantenfilter. Bij ons bestaat die uitsluitend uit stevig en duurzaam materiaal, bijvoorbeeld HDPE of PP. Daarmee slaat u twee vliegen in een klap: de plantenfilters gaan lang mee en u voorkomt groen water door algen. Bovendien combineert u uw filter gemakkelijk met een plantenmandje. Zo zorgt u voor wat extra begroeiing in uw vijver, zelfs als die te diep is voor moerasplanten op de bodem. Pluk nu uw ideale plantenfilter of mandje uit onze collectie.
Uw vijverbenodigdheden online bestellen: snel en veilig
Gevonden wat u zocht? Dan bestelt u uw vijverbenodigdheden gemakkelijk via onze webshop. Online betalen gaat vlot en veilig. Betaal met:
Bancontact
PayPal
KBC/CBC
Dankzij de trackingcode van uw bestelling weet u op elk moment waar die zich bevindt. En plant u wanneer u met uw nieuwe spullen aan de slag gaat.
Kriebelt het al om een klein paradijs te maken van uw koivijver? Neem dan snel een kijkje in onze webshop!

Zoekertjesnummer: a3788771