Mobiele schuilstal, buitenbox, stal, schuilhok, weidetent

Zie omschrijving
49063425sinds 6 apr. '19, 15:26
Deel via
of

Kenmerken

TypeOpfok, Stalling, Weidegang

Beschrijving

Groot assortimen met mobiele schuilstallen! Schuilstallen zijn een uitstekende oplossing voor het creeren van een tijdelijke- of permanente schuilplaats in de weide. Daarnaast kan het gebruikt worden als overkapping voor bijvoorbeeld opslag van hooi, stro, machine, trailer etc.

Wij hebben een ruim assortiment met (mobiele) schuilstallen. U kunt kiezen uit verschillende formaten en verschillende type hekken. Ze zijn niet alleen geschikt voor paarden, maar ook voor runderen, schapen, geiten, alpaca's etc.

U kunt vrijblijvend contact opnemen en wij helpen u graag verder met het vinden van de juiste schuilstal. Ook als u eerst iets wilt zien kan dat, vraag naar de mogelijkheden.

De meeste modellen zijn uit voorraad leverbaar een u heeft al een complete mobiele schuilstal vanaf € 1664,85 incl btw. Daarnaast hebben wij meerdere keren per jaar showmodellen te koop.

Ons ruime assortiment bestaat uit verschillende formaten, verschillende type hekken en verschillende soorten dakconstructies. Daarnaast hebben wij ook stallen met een zelfdragende dakconstructie. Dan heeft het dak eigen robuuste poten waar het op steunt en daarmee dus niet op de hekken steunt.

Bij het plaatsen in een omgeving met veel wind is het aan te bevelen om gebruik te maken van onze verstevigingspakketten. 

Het grote verschil met andere leveranciers is het uniforme chique geheel en de prijs.

Voor meer informatie over onze mobiele schuilstallen of andere producten bezoek onze website of stuur ons een bericht. Ook kunt u een schuilstal komen bekijken bij ons, bel of bericht ons voor het maken van een afspraak.

www.animalfences.nl
info@animalfences.nl

Mobiele schuilstal, buitenbox, weidetent, schuilhok.

Zoekertjesnummer: a30439945