STM Studio Apple iPad 10.2 (2019) Flip Hoes Paars

€ 7,06
Verzenden
Verzenden voor € 3,95
280sinds 28 apr. '24, 16:27
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Vandaag van € 17,06 nu voor slechts € 7,06!

Optimale bescherming combineren met een stijlvol design en slimme functionaliteiten. Dat doet de Apple iPad 10.2 (2019) Flip Hoes uit de Studio Series van STM. Getest om de Amerikaanse Mil-Spec valtesten te overtreffen en ontworpen met input van docenten en IT-professionals, voorziet de Studio Flip Hoes u in alle behoeftes voor een stijlvolle, functionele en goed beschermende iPad Hoes.
Militaire Bescherming
Militaire normen voor valtesten vereisen dat iPad Hoezen in staat moeten zijn om alle functies te behouden na 26 keer vallen en stoten op een hoogte van ruim 1.2 meter. Daarbij onderwerpt STM Goods zijn producten aan eigen extreme testen op ruim 2 meter hoogte. Vervaardigd uit een hybride materialencombinatie van Hard Plastic omringt door een TPU bumper doorstond de STM Studio Flip Hoes deze testen, waardoor deze iPad Hoes een militaire bescherming biedt aan uw Apple iPad 10.2 (2019)!
Stijlvol en Slim Design
Naast een militaire bescherming biedt deze STM Studio Apple iPad 10.2 (2019) Flip Hoes een stijlvol en slim design. Door de achterzijde van de STM Hoes volledig van transparante materialen te voorzien, kunt u uw iPad geheel aanpassen in uw eigen stijl met persoonlijke afbeeldingen of gewoon de schoonheid van uw iPad kunt laten verschijnen.

Tot slot draagt de STM Studio Apple iPad Pro 10.2 (2019) Flip Hoes met zijn slimme design bij aan het maximaliseren van de batterijduur. Dankzij de sleep/wake functie waakt de Hoes uw iPad wanneer deze open is en laat het hem in slaapstand vallen wanneer deze wordt gesloten. De gepatenteerde magnetische sluiting zorgt vervolgens voor een stevige sluiting en maakt het vouwen voor van de Hoes voor bijvoorbeeld typen of het bekijken van documenten zeer eenvoudig.
Voordelen van de STM Studio Apple iPad 10.2 (2019) Flip Hoes:

- Militair getest en geslaagd op vallen en stoten tot ruim 2 meter hoogte
- Vervaardigd uit een hybride materialencombinatie van Hard Plastic omringt door een TPU bumper
- Volledig transparante achterzijde, geheel persoonlijk aan te passen
- Sleep/wake functie waakt uw iPad de Hoes en laat het hem automatisch in slaapstand vallen bij gebruik
- Magnetische sluiting zorgt voor een stevige sluiting en het zeer eenvoudig vouwen van de Hoes

Klik nu op onderstaande link en bestel dit artikel met korting:
Zoekertjesnummer: a138553551