GameMax Ice Chill 240mm ARGB LED AIO Water Cooler CPU-koeler

€ 75,00
Ophalen of Verzenden
680sinds 1 mei. '24, 10:24
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Nieuw in het plastic! Computerkoeler pckoeler pc computer cpu koeler koeling cool cooler. Game Max Ice Chill 240mm ARGB LED AIO Water Cooler CPU Liquid Cooling System Kit.

Ophalen / verzenden van Nederland Postnl,
Bekijk al onze bijzondere advertenties.

Uniek ventilatorontwerp - De Ice Chill 240 heeft een uniek ventilatorontwerp, de 2 x 120 mm ventilatoren hebben een concaaf gebied dat de koelcapaciteit vergroot. Deze PWM-ventilatoren leveren snelheden tussen 800-1900 RPM die automatisch worden geregeld en de uitgebreide dempingstechnologieën verlagen het geluid enorm, maar maximaliseren de luchtstroom.

Krachtige prestaties - Gemaakt om de best mogelijke prestaties te verkrijgen. De zeer efficiënte inductiemotoren leveren een sterkere vloeistofstroom en druk en de grote koperen basis zorgt ervoor dat er meer warmte kan worden geabsorbeerd.

Infinity Mirror - Creëer een pc om trots op te zijn met de fantastische spiegelafwerking en afgrondverlichting die op de pomp is meegeleverd. Kies uit vijf verschillende LED-verlichtingsmodi.

AURA Sync - De Ice Chill ondersteunt 3-pins adresseerbare ARGB-headers, het bevat 3-pins AURA-synchronisatie en 3-pins VDG-connectoren. Eenmaal aangesloten op een compatibel moederbord, kunt u nu uw LED-kleur naar een nieuw niveau tillen en de mobo-software gebruiken om uw oneindige spiegel en waaier zoals jij wilt. Ook inbegrepen zijn 3-pins Aura mannelijke en vrouwelijke connectoren waarmee u uw ventilator en oneindige spiegel kunt synchroniseren met behulp van een ARGB-hub of Aura-software (ARGB-synchronisatiekabel apart verkrijgbaar).

Intel-compatibiliteit - Intel Socket LGA2066 / Intel LGA2011V3 / Intel LGA2011 / Intel LGA115X

AMD-compatibiliteit - AMD Socket AM4 / AM3+ / AM3 / FM2+ / FM2

Gebouwd om lang mee te gaan - De Ice Chill is stabiel, sterk en gemaakt om lang mee te gaan, met een keramische lageras, een snelle plastic magneet zorgt ervoor dat de warmte sneller kan roteren en het gebruik van geïmporteerde EPDM-afdichtingsmaterialen.
Zoekertjesnummer: m2110161910