Philips D3S X-treme Vision Gen2 42403XV2S1 Xenonlamp

€ 79,95
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 9,95
40sinds 28 mar. '24, 00:12
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

PHILIPS D3S X-TREME VISION GEN2 42403XV2S1 XENONLAMP


De Philips D3S Xenon X-treme Vision gen2 is de nieuwste ontwikkeling in Xenon-technologie en maakt indruk met een ongekende lichtopbrengst met tot wel 150% meer zicht in vergelijking met standaard xenonlampen. Uitstekende lichtopbrengst geeft u een breder gezichtsveld, waardoor u veiliger en comfortabeler kunt rijden.

Met een kleurtemperatuur tot 4800K is het licht van deze xenonlamp aangepast aan de kleurgevoeligheid van uw ogen en produceert zo een koplamp die aangenaam is voor de ogen en het rijden in het donker veiliger en aangenamer maakt.

Autolampen van Philips zijn gemaakt van hoogwaardig kwartsglas
UV-kwartsglas is sterker dan hardglas en zeer goed bestand tegen temperatuurverschillen en trillingen, zodat lampen zelden springen. Philips-lampen van kwartsglas (gloeidraad 2650 ºC en glas 800 ºC) kunnen zware thermische schokken daardoor probleemloos weerstaan. Bovendien wordt door de verhoogde druk in de lamp met UV-kwartsglas krachtiger licht geproduceerd en krachtiger licht betekent een betere rijervaring, hoe donker het ook is op de weg.

Xenon X-tremeVision gen2: voor superieur zicht
Xenon X-tremeVision gen2-lampen zijn voorzien van Philips Xenon-technologie voor ultieme prestaties. Dankzij een langere lichtstraal en tot 150% meer zicht helpen X-tremeVision gen2-lampen u obstakels eerder op te merken, zodat u op tijd kunt reageren. Dankzij het verbeterde perifere zicht bent u zich meer bewust van potentiële gevaren langs de weg, zoals voetgangers of naderende kruisingen. Deze lampen verlichten helder alle hobbels, bochten en gevaren op de weg, zodat ze perfect zijn voor de meest veeleisende bestuurders en de meest uitdagende omstandigheden op de weg.

Beter zicht voor veiliger en comfortabeler rijden
Verlichting is essentieel tijdens het rijden en met betere verlichting kunnen ongelukken worden voorkomen. De Xenon X-tremeVision gen2 verbetert de zichtbaarheid, zodat u obstakels en verkeersborden eerder opmerkt, wat uw reactietijd ten goede komt. De spectrale samenstelling van deze lamp is aangepast aan de natuurlijke kleurgevoeligheid van de ogen. Met een kleurtemperatuur van 4800K produceert deze koplamp bovendien licht dat zacht is voor de ogen. Zo rijdt u veiliger en comfortabeler in het donker.


EIGENSCHAPPEN PHILIPS D3S X-TREME VISION GEN2 42403XV2S1 XENONLAMP

Technologie: Xenon
Type: D3S
Collectie: Xenon X-tremeVision Gen2
Toepassing: Dimlicht - Grootlicht
ECE-goedkeuring: JA
Voet: PK32d-5
Voltage: 42 Volt
Wattage: 35W
Kleur: 4800K


WAT VOOR TYPE AUTOLAMP HEB IK NODIG?

Weet je niet zeker welke lamp je nodig hebt? Demonteer dan eerst de lamp uit de auto en controleer het type lamp. De type fitting/lamp staat vermeldt op de lamp fitting, zo weet je zeker dat je de juiste lamp besteld.
Als alternatief kun je ook gebruik maken van de Philips selectietool voor autolampen.


INHOUD

1x Philips D3S X-treme Vision gen2 XenonlampZoekertjesnummer: a137924689