Osram H7-LED Night Breaker LED GEN2 64210DWNBG2 Autolampen

€ 103,95
Ophalen of Verzenden
260sinds 20 feb. '24, 00:09
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

OSRAM H7-LED NIGHT BREAKER GEN2 LED 64210DWNBG2 AUTOLAMPEN


De Osram Night Breaker H7-LED GEN2 is de volgende generatie LED retrofitlampen op de markt voorzien van ECE keur!

Met de nieuwe Osram Night Breaker H7-LED GEN 2 is verder ontwikkeld, geoptimaliseerd en opnieuw ontworpen. Dit alles zorgt voor een verbeterde optische ontwerp, dat een nog hogere helderheid mogelijk maakt en daardoor een geoptimaliseerde verlichting kan bereiken.

De Osram Night Breaker H7-LED GEN 2 heeft een vernieuwd innovatief ontwerp voor een modernere uitstraling en wordt gekenmerkt door een efficiënter thermisch beheer, wat kan leiden tot een lagere warmtebelasting. Met deze straatlegale retrofitlampen van Osram profiteert je van energiezuinig, helder en modern LED-licht. Door de vernieuwde dim- en grootlichtfuncties kunnen nu nog meer voertuigen gebruik maken van deze LED-Technologie.

Deze LED-retrofitlampen zijn geschikt als vervanging voor traditionele H7-lampen en -fittingen. Ze bieden modern, helder wit licht met een kleurtemperatuur tot 6000 Kelvin en maken indruk met tot 230% meer helderheid, terwijl de verblinding van andere weggebruikers tot 50% onder de toegestane maximale waarden ligt. Vergeleken met conventionele lampen, zoals halogeenlampen, verbruiken deze LED-retrofitlampen tot 60% minder energie en hebben dankzij de LED-technologie en het speciaal ontwikkelde trillingsbestendige ontwerp een levensduur die tot 5 keer langer is. 

Vervang nu je autolampen door de revolutionaire LED-retrofitlampen van Osram en ervaar toekomstgerichte helderheid met weggoedkeuring.

Kijk voor de applicatielijst, meer informatie en voorwaarden op: Osram Night Breaker LED 

Controleer altijd de applicatielijst of deze overeenkomt met je auto!

Kom je er niet helemaal uit of zijn er componenten nodig die wij niet beschikbaar hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.


EIGENSCHAPPEN OSRAM H7-LED NIGHT BREAKER GEN2 64210DWNBG2

Technologie: LED
Type: H7
Collectie: Night Breaker LED GEN2
Toepassing: Dimlicht Grootlicht
ECE-goedkeuring: JA
Voet: PX26d
Voltage: 12 Volt
Wattage: 16W


INHOUD

2x Osram H7-LED Night Breaker LED GEN2 autolampZoekertjesnummer: a137172174